logo fysiosportentraining

10wekenfit

spinning marathon website


Compensatieregelingen vanaf 18 mei 2020

Gelukkig mogen we vanaf 18 mei buiten sportactiviteiten aanbieden en kunnen we u weer meer bieden dan in de afgelopen periode mogelijk was. We hopen u dan ook met onderstaande mogelijkheden een goede vervanging / compensatie van uw abonnement aan te bieden.

Buiten sportactiviteiten
Vanaf maandag 18 mei kunnen we u buiten sportactiviteiten aanbieden, klik hier voor het actuele rooster.

FST YouTube kanaal
Ook in de komende periode kunt u thuis blijven sporten onder begeleiding van verschillende voor u bekende gezichten. Via onderstaand logo kunt u zo doorklikken naar ons YouTube kanaal.

yt

U kunt meedoen met verschillende lessen, zoals Pilates, Club Power, een beweeg les of verschillende buikspierkwartieren. Ook in de komende periode blijven wij regelmatig nieuwe video’s van trainingen plaatsen. Om zeker te weten dat u geen nieuwe video’s van ons mist, kunt u zich kosteloos abonneren op ons kanaal.

Abonnement bevriezen
Omdat we u nog steeds geen normale volwaardige dienstverlening kunnen aanbieden begrijpen we het ook heel goed als u geen gebruik wilt maken van de buiten sportactiviteiten en/ of onze YouTube lessen en u de steun niet voort kunt zetten, daarom bieden wij u nog steeds de mogelijkheid aan om uw abonnement te bevriezen.
U kunt dit kenbaar maken door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het telefonisch door te geven, wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 12.00 uur bereikbaar op de vestiging waar u sport.

WhatsAppButton