logo fysiosportentraining

 

yt


Compensatieregelingen van 16 maart tot 18 mei 2020

Beste sporters,

Graag willen we u informeren over onze compensatieregelingen met betrekking tot uw lidmaatschap in deze bijzondere periode.

We realiseren ons dat u op dit moment helaas geen gebruik kunt maken van onze faciliteiten. De opening van onze fitness is nu gesteld op 1 september, er zijn echter signalen die er op wijzen dat deze datum vervroegd gaat worden. Volgende week, na een spoedoverleg met het kabinet, komt onze branche organisatie met meer nieuws hierover. Voor de periode die wij gesloten zijn willen wij u compenseren met het aanbieden van de volgende regelingen:

FST YouTube kanaal
In de eerste plaats hebben wij ervoor gezorgd dat u gedurende de periode dat wij gesloten zijn toch vanuit huis kunt sporten onder begeleiding van verschillende voor u bekende gezichten. Via onderstaand logo kunt u zo doorklikken naar ons YouTube kanaal.

yt

U kunt meedoen met verschillende lessen, zoals Pilates, Club Power, een beweeg les of verschillende buikspierkwartieren. Ook in de komende weken kunt u op ons YouTube kanaal iedere werkdag een livestreams van een HIIT, Pilates- of beweeg les vinden. Om zeker te weten dat u geen nieuwe video’s van ons mist, kunt u zich kosteloos abonneren op ons kanaal.

Verlenging lidmaatschap
In de tweede plaats zullen we uw lidmaatschap verlengen met de periode dat u niet kunt sporten omdat we gesloten zijn. Het tegoed wordt naar het einde van uw lidmaatschap verplaatst. U kunt dan na beëindiging van het lidmaatschap nog de periode die we gesloten zijn (geweest) langer bij ons sporten.

Gemiste sportweken cadeaugeven
Ten derde willen we u ook graag de mogelijkheid bieden om de periode die u niet bij ons kunt sporten aan iemand anders, die nog niet bij ons sport, cadeau te doen.
U kunt hiermee iemand anders een plezier doen en/ of misschien wel samen komen sporten.

Wij zijn heel blij met uw steun van de afgelopen periode waarin uw abonnement is doorgelopen ondanks dat u geen gebruik heeft kunnen maken van onze sportfaciliteiten.

Het spreekt voor zich dat uw steun voor ons als bedrijf van levensbelang is.

Abonnement bevriezen
Omdat de maatregelen van de overheid langer gaan duren dan 28 april begrijpen we het ook heel goed als u deze steun niet voort kunt zetten en bieden wij u de mogelijkheid aan om uw abonnement te bevriezen. 

U kunt dit kenbaar maken door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het telefonisch door te geven, wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 12.00 uur bereikbaar op de vestiging waar u sport.

 

­