Vervanging airco in Maarssen

Aankomende dinsdag 27 juni en woensdag 28 juni wordt onze airco vervangen in Maarssen. Wij adviseren iedereen om een andere dag te komen sporten in de zaal vanwege de warmte en onrust die dit met zich meebrengt. De groepslessen gaan gewoon door net als de fysiotherapie.
Excuus voor het ongemak.

Zoek op de site

verantwoord bewegen video

header

fysiotherapie-directetoegankelijkheid

Sinds januari 2006 is het mogelijk om zonder verwijzing van een arts bij de fysiotherapeut te komen. Wanneer u denkt dat fysiotherapie voor uw klacht de beste therapie is, kunt u zich bij ons aanmelden.

Bij de eerste afspraak doet uw fysiotherapeut een screening volgens de Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie (DTF). Aan de hand daarvan bepaalt uw fysiotherapeut of fysiotherapie noodzakelijk is voor uw klachten. Wanneer dit het geval is, probeert hij of zij een zo goed mogelijk beeld te krijgen van uw klachten door een aantal vragen te stellen en een lichamelijk onderzoek te doen.

Als de fysiotherapeut vaststelt dat er geen indicatie voor fysiotherapie is, wordt u verwezen naar uw huisarts. Soms wordt er na de anamnese en het onderzoek nog aanvullende informatie bij de huisarts opgevraagd. De fysiotherapeut doet melding van uw bezoek aan de huisarts.