verantwoord bewegen video

header

Fysio Sport & Training - MAARSSEN LESROOSTER

 
Ochtend
Avond
Maandag
09.30 Pilates
10.30 Pilates
19.15 HIIT
20.00 Spinning
21.15 Pilates
Dinsdag
09.30 Pilates
10.30 Pilates


18.45 Clubpower
20.00 Pilates
20.00 Bootcamp (niet in juli en aug.)
Woensdag
 09.30 Clubpower
18.45 Pilates
20.00 Spinning
Donderdag
09.30 Pilates
10.30 Body-Fit
 
21.15 Clubpower (april t/m aug om 20.30 uur)
20.00 uur Spinning
(vanaf oktober)


Vrijdag
09.00 Zumba
10.15 Pilates
 
Zaterdag
08.30 HIIT
09.00 HIIT
10.00 Spinning
 


Pilates (video):
De sleutelwoorden bij pilates zijn lichaamshouding, lichaamscontrole, souplesse, ademhaling en bewustzijn. Pilates bestaat voornamelijk uit grondoefeningen, waarbij alle houdingsspieren in het lichaam worden aangesproken en dan met name de buik-, rug- en bilspieren. De oefeningen worden langzaam en in een vloeiende beweging uitgevoerd in combinatie met een correcte ademhaling. Tijdens de les gaat het om de nauwkeurigheid en zorgvuldigheid waarmee de oefeningen worden gedaan, niet om het aantal herhalingen, het verzuren en het afzien. Het resultaat is een betere houding en een soepeler lichaam.

Spinning (video):
Spinning is een groepstraining, waarbij op een vaststaande fiets afwisselend staand en zittend wordt gefietst op het ritme van de muziek. Daarbij worden verschillende 'landschappen' aangedaan. Zo worden er bergen beklommen, vlakke stukken gereden en afdalingen gemaakt. Spinning bevordert de vetverbranding, spierkracht en conditie. De kracht van het spinnen is dat iedereen de controle heeft over zijn eigen weerstandknop, waardoor de moeilijkheidsgraad per persoon kan verschillen. Daardoor is spinning zowel geschikt voor de beginnende als de getrainde sporter

Club power:
Een groepstraining waarbij gebruikgemaakt wordt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten kan individueel aangepast worden. De oefeningen zijn gericht op spierconditie, spierversterking en spierversteviging en worden gedaan op muziek.

Zumba:
Bij Zumba Gold zijn de passen eenvoudiger en er wordt niet gesprongen zoals in de Zumba basics. Wel lekker gezond bewegen en werken aan je conditie op dezelfde Latin muziek: merenque, salsa, cha cha, cumbia, calypso, rumba, Argentijnse tanga, reggaeton, samba, flamenco en nog veel meer. Zumba Gold is ontwikkeld voor beginners ongeacht de leeftijd. Zumba Gold garandeert dat iedereen een veilige en effectieve work-out kan volgen.

Bodyfit: 
Bodyfit is een zeer complete en gevarieerde groepsles op muziek. Er wordt op plezierige wijze gewerkt aan onderdelen als kracht, balans, vitaliteit, conditie en vetverbranding. Het gebruik van diverse materialen geeft een extra dimensie aan de training. Bodyfit laat zien dat sportiviteit, plezier en gezondheid hand in hand gaan.
 
Bootcamp
Bootcamp is een cardio en spierversterkende training. Het is voor mannen en vrouwen, voor beginners en gevorderden. Iedereen kan er aan meedoen. Niet binnen in onze trainingszaal, maar hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de buitenlucht. Bootcamp is een intensieve training in de natuur.