Vervanging airco in Maarssen

Aankomende dinsdag 27 juni en woensdag 28 juni wordt onze airco vervangen in Maarssen. Wij adviseren iedereen om een andere dag te komen sporten in de zaal vanwege de warmte en onrust die dit met zich meebrengt. De groepslessen gaan gewoon door net als de fysiotherapie.
Excuus voor het ongemak.

Zoek op de site

verantwoord bewegen video

header

intake 1

Voorafgaand aan de eerste training vindt een uitgebreide individuele intake plaats. Deze wordt afgenomen door een van onze fysiotherapeuten en bestaat uit een vraaggesprek en een aantal lichamelijke tests. De duur van de intake is ongeveer een uur. Na deze intake wordt u een trainingsprogramma op maat aangeboden op basis van de testresultaten en uw persoonlijke wensen.
In het gesprek worden eventuele bijzonderheden met betrekking tot uw fitheid en gezondheid doorgenomen en bespreken we uw wensen en doelen ten aanzien van de training.

intake 2

Tijdens de tests meten we onder andere uw kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, lichaamssamenstelling, bloeddruk en longfunctie.
Vervolgens bespreken we alle testgegevens met u en wordt er aan de hand van de resultaten een trainingsprogramma op maat samengesteld.

Indien u geïnteresseerd bent in een intake kunt u contact opnemen met één van onze vestigingen: