Beste sporters,

Via deze nieuwsbrief willen we u op de hoogte brengen van de gevolgen voor Fysio Sport & Training van de door het kabinet aangekondigde maatregelen. Wat verandert er vanaf maandag 29 november voor u:

Fysiofitness van 07.00 uur tot 17.00 uur open
Vanaf maandag 29 november tot en met zaterdag 18 december is de Fysiofitness geopend van 07.00 uur tot 17.00 uur. We gaan dus eerder dicht en eerder open. Van maandag tot en met vrijdag zijn we de volledige dag, tot 17.00 uur geopend voor Fysiofitness. We bieden in deze periode overdag extra uren aan voor onze Fysiofitness. Op zaterdag hanteren we dezelfde openingstijden als u van ons gewend bent. Wanneer u normaal gesproken na 17.00 uur bij ons komt sporten kunt u via de Sportivity app, per e-mail of telefonisch uw afspraak veranderen naar een tijdstip overdag.

Groepslessen
Een groot deel van de groepslessen die wij normaal gesproken in de avond aanbieden zullen we de komende 3 weken overdag aanbieden. Het nieuwe groepslesrooster zal in de loop van dit weekend in de Sportivity app en op onze website www.fyiosportentraining.nl komen te staan.

QR code
De toegang tot Fysio Sport & Training blijft verleend worden na het scannen van uw coronatoegangsbewijs. Een coronatoegangsbewijs kunt u op uw mobiele telefoon laten zien of geprint meenemen op papier. Op deze manier blijft het voor iedereen mogelijk te blijven sporten.

Overige maatregelen
Behalve bovenstaande maatregelen willen we u vragen om 1.5 meter afstand te bewaren, geen handen te geven en bij klachten thuis te blijven. We willen u ook vragen om de apparatuur voor en na gebruik te blijven schoonmaken.

Luchtkwaliteit
Onze ventilatie is ruim boven de vereiste capaciteit en in iedere sportruimte hangen Ionisatoren die eventuele aanwezige bacteriƫn en virussen uit de lucht halen. We kunnen u hierdoor een sportruimte met een goede luchtkwaliteit aanbieden.

Fysiotherapie
De fysiotherapie blijft wel na 17.00 uur open, daar verandert met deze nieuwe maatregelen niets aan.
Wij zijn heel blij, al is het helaas met aangepaste tijden, open te mogen blijven en u van dienst te kunnen blijven zijn.

Tot snel.
Team Fysio Sport & Training

­