Nieuwsbrief, 6 februari 2019
Fysio Sport & Training
'De Isselt'
Friesestraat 111
3812 EB AMERSFOORT
Telefoon: 033 - 46 35 600
Fysio Sport & Training
'Vechtstede'
Buitenweg 26 G,
3602 PS MAARSSEN
Telefoon: 0346 - 287 660
Fysio Sport & Training 'Dijnselburg'
Badmeester Schenkpad 14,
3705 GK ZEIST
Telefoon: 030 - 69 900 93
Informatiebijeenkomst artrose

In navolging op de succesvolle bijeenkomsten van vorig jaar organiseren we ook dit jaar weer een informatiebijeenkomst over artrose. Fysio Sport en Training ‘Dijnselburg’ organiseert deze bijeenkomst in samenwerking met orthopedisch chirurg dr. A de Gast van het Diakonessenhuis. Tijdens deze bijeenkomst nemen wij u graag mee in de oorzaken en gevolgen van artrose. Ook zullen wij de meest recente behandelmethodes aan u presenteren.
U kunt zich voor de bijeenkomst aanmelden bij één van onze medewerkers.
Wanneer: Woensdag 13 februari 2019 om 18.45 uur.
Locatie: Fysio Sport & Training ‘Dijnselburg’
.

Buikspier kwartier

Op dinsdag 09.00 uur, donderdag 19:45 uur en vrijdag 09:00 uur organiseren wij een buikspier kwartier.
U ben van harte welkom om vrijblijvend mee te doen.

Fysiotherapie vergoedingen per 1 januari 2019
Ook in 2019 hebben we weer met alle zorgverzekeraars een contract. Dit betekent dat voor iedereen met een aanvullende verzekering de fysiotherapie deels of geheel vergoed wordt vanuit de aanvullende verzekering. Hoeveel u vergoed krijgt hangt af van uw pakket. Fysiotherapie behandelingen vanuit uw aanvullende pakket gaan niet ten koste van uw eigen risico.
Voor een aantal klachten worden de kosten voor Fysiotherapie vergoed vanuit de basisverzekering. Vanaf 1 januari 2019 wordt naast artrose (in de heup of knie) en claudicatio intermittens (etalagebenen) nu ook COPD vergoed uit de basisverzekering. Voor deze aandoeningen geldt dan wel dat u een verwijzing nodig heeft van uw huisarts of specialist.
Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een vergoeding uit de basisverzekering of wilt u een afspraak maken voor fysiotherapie, dan staan wij graag voor u klaar.
Blessures en de preventie van blessures bij sportende pubers
Onze fysiotherapeuten zien steeds meer geblesseerde pubers. Wij merken dat er bij trainers, ouders en/of verzorgers vaak veel onduidelijkheden zijn over de klachten van pubers tijdens het sporten.
Om een deel van deze onduidelijkheden weg te nemen organiseren wij in samenwerking met sportarts Esther Schoots een informatieavond over blessures en de preventie van blessures bij sportende pubers. Dokter Schoots is als sportarts verbonden aan SMA Utrecht.
U kunt zich voor de bijeenkomst aanmelden bij één van onze medewerkers.
Wanneer: Woensdag 20 februari 2019 om 18.45 uur.
Locatie: Fysio Sport & Training ‘Dijnselburg’
Valpreventie

Vanaf 17 maart is het mogelijk om bij ons valpreventie te volgen.
U kunt zich hiervoor aanmelden bij één van onze medewerkers.

Personal Training

Wist u dat u bij Fysio Sport en Training ook Personal Training Trajecten kunt volgen?
Vraag naar de mogelijkheden bij een van onze medewerkers.

Colofon

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Fysio Sport & Training. Wij hebben het adressenbestand voor deze mailing met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Ondanks onze zorg kan het voorkomen dat uw e-mailadres niet thuis hoort in dit bestand en/of dat u geen prijs stelt op onze mailing. Indien dit het geval is, bieden wij hiervoor onze excuses aan. U kunt uw e-mailadres desgewenst op deze pagina uit ons bestand verwijderen.

Wijzigen e-mail-adres
Om uw e-mail-adres te wijzigen dient u zichzelf eerst af te melden op deze pagina en daarna opnieuw aan te melden met uw nieuwe e-mailadres.

Copyright © 2019 Fysio Sport & Training