Nieuwsbrief, 8 mei 2020
Fysio Sport & Training
'De Isselt'
Friesestraat 111
3812 EB AMERSFOORT
Telefoon: 033 - 46 35 600
Fysio Sport & Training
'Vechtstede'
Buitenweg 26 G,
3602 PS MAARSSEN
Telefoon: 0346 - 287 660
Fysio Sport & Training 'Dijnselburg'
Badmeester Schenkpad 14,
3705 GK ZEIST
Telefoon: 030 - 69 900 93
Beste sporters

Hierbij willen wij u met een kort bericht op de hoogte brengen van twee actuele zaken met betrekking tot onze fysiofitness activiteiten.

  1. De datum waarop we weer open mogen met onze fysiofitness is nu gesteld op 1 september, er zijn echter signalen die er op wijzen dat deze datum vervroegd gaat worden.
    Volgende week, na een spoedoverleg van vertegenwoordigers van onze branche organisatie met het kabinet, volgt hier meer nieuws over.

  2. Vanaf maandag 11 mei mag er onder bepaalde voorwaarden weer buiten gesport worden. De gemeenten werken deze voorwaarden echter eerst verder uit voordat er daadwerkelijk, door groepen, buiten gesport mag worden. Zodra de gemeenten waar wij gevestigd zijn groen licht hebben gegeven voor georganiseerde buitensport activiteiten zullen wij buiten activiteiten opstarten. De voorbereidingen hiervoor zijn al in volle gang. We hopen u spoedig ons rooster met onze buitenactiviteiten te kunnen presenteren.

Met een sportieve groet,
Fysio Sport & Training

P.S. Onze fysiotherapie praktijk is weer geopend !


Colofon

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Fysio Sport & Training. Wij hebben het adressenbestand voor deze mailing met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Ondanks onze zorg kan het voorkomen dat uw e-mailadres niet thuis hoort in dit bestand en/of dat u geen prijs stelt op onze mailing. Indien dit het geval is, bieden wij hiervoor onze excuses aan. U kunt uw e-mailadres desgewenst op deze pagina uit ons bestand verwijderen.

Wijzigen e-mail-adres
Om uw e-mail-adres te wijzigen dient u zichzelf eerst af te melden op deze pagina en daarna opnieuw aan te melden met uw nieuwe e-mailadres.

Copyright © 2020 Fysio Sport & Training