Extra nieuwsbrief, 29 mei 2020
Fysio Sport & Training
'De Isselt'
Friesestraat 111
3812 EB AMERSFOORT
Telefoon: 033 - 46 35 600
Fysio Sport & Training
'Vechtstede'
Buitenweg 26 G,
3602 PS MAARSSEN
Telefoon: 0346 - 287 660
Fysio Sport & Training 'Dijnselburg'
Badmeester Schenkpad 14,
3705 GK ZEIST
Telefoon: 030 - 69 900 93
Vanaf 1 juli mogen we ook binnen weer open!!

Beste sporter,

We zijn uiteraard zeer verheugd dat we u kunnen mededelen dat we vanaf 1 juli ook weer binnen mogen sporten. Dit zal onder voorwaarden zijn, deze worden binnenkort bekend gemaakt.
Wat de voorwaarden ook zijn, we zullen zorgen dat we er klaar voor zijn om op 1 juli ook binnen weer veilig aan de slag te kunnen.

Met een beetje hulp van het mooie weer zijn onze buiten sportactiviteiten vorige week maandag goed gestart. Omdat er al vele lessen volgeboekt zijn hebben we de afgelopen week ons aanbod al flink uitgebreid. Klik hier voor een actueel overzicht van al onze buiten lessen.

We adviseren u om regelmatig op onze site www.fysiosportentraining.nl te kijken voor het actuele rooster omdat er steeds lessen bij zullen komen. Heeft u een verzoek voor een bepaalde les, laat het ons weten s.v.p. door een mail te sturen naar de vestiging waar u sport.

Om ook bij het buiten sporten een veilige sportomgeving te creëren hanteren we een aantal regels,
klik hier voor een overzicht van deze regels.

Ook voor de buiten sportactiviteiten geldt dat we werken met vaste tijden en reserveringen van uw sportactiviteit. U kunt hiervoor bij voorkeur onze app gebruiken. Met deze app kunt u heel eenvoudig zelf u lessen inboeken of wijzigen. Heeft u nog geen app van ons en wilt u deze wel, stuur dan een mail naar de vestiging waar u sport, we zullen u dan een link toesturen waarmee u de app eenvoudig kunt downloaden en gebruiken. Contact opnemen met uw vestiging en zo een afspraak maken voor een trainingsmoment kan natuurlijk ook.

Naast de buiten sportactiviteiten blijven we u voorzien van nieuwe video’s op ons YouTube kanaal.
Inmiddels hebben we al 420 abonnees en meer dan 24.000 views. Het is leuk om te zien dat de video’s met de verschillende trainingen zo goed bekeken worden.
Ook de komende periode blijven we u zeer regelmatig voorzien van nieuwe trainingen. Kijk op ons YouTube kanaal voor de meer dan 80 video’s met diverse lessen.

We hopen u snel bij een van onze buiten sportactiviteiten te zien.

Met een vriendelijke groet,

Het team van Fysio Sport & Training

Colofon

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Fysio Sport & Training. Wij hebben het adressenbestand voor deze mailing met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Ondanks onze zorg kan het voorkomen dat uw e-mailadres niet thuis hoort in dit bestand en/of dat u geen prijs stelt op onze mailing. Indien dit het geval is, bieden wij hiervoor onze excuses aan. U kunt uw e-mailadres desgewenst op deze pagina uit ons bestand verwijderen.

Wijzigen e-mail-adres
Om uw e-mail-adres te wijzigen dient u zichzelf eerst af te melden op deze pagina en daarna opnieuw aan te melden met uw nieuwe e-mailadres.

Copyright © 2020 Fysio Sport & Training