Speciale berichtgeving Fysio Sport & Training, 22 juni 2020
Fysio Sport & Training
'De Isselt'
Friesestraat 111
3812 EB AMERSFOORT
Telefoon: 033 - 46 35 600
Fysio Sport & Training
'Vechtstede'
Buitenweg 26 G,
3602 PS MAARSSEN
Telefoon: 0346 - 287 660
Fysio Sport & Training 'Dijnselburg'
Badmeester Schenkpad 14,
3705 GK ZEIST
Telefoon: 030 - 69 900 93
Sportactiviteiten Binnen

Beste sporter,

Allereerst willen we u bedanken voor uw vertrouwen en dat u uw lidmaatschap de afgelopen maanden hebt laten doorlopen, dit waarderen wij zeer.

Wij verwachten dat binnen sporten op 1 juli weer toegestaan is. Het definitieve besluit hierover zal tijdens de persconferentie van 24 juni aanstaande bekend gemaakt worden. Er zullen beslist voorwaarden gesteld worden aan het binnen sporten. Deze voorwaarden zijn nu nog niet definitief bekend, maar zullen voor 1 juli bekend gemaakt worden door de overheid.

Wij hebben besloten dat we naast de fysiofitness en de groepslessen binnen, voorlopig ook de groepslessen buiten blijven aanbieden. Deze buitenlessen zullen in onze reserveringsapp herkenbaar gemaakt worden zodat u weet of een les binnen of buiten gegeven wordt. U kunt het nieuwe lesrooster binnenkort vinden op onze website www.fysiosportentraining.nl en in onze app.

Voor de sportactiviteiten binnen gaan we ervan uit dat u op uw 'oude vertrouwde' tijd komt sporten. Deze afspraak is bij ons bekend en staat ook in de reserveringsapp. Wij willen u vragen om dit te controleren zodat we kunnen voldoen aan alle voorwaarden die vanuit de overheid gesteld gaan worden.
Indien u niet ingepland staat op uw gewenste sport uur verzoeken wij u om dit aan ons door te geven.

Mocht het door de voorwaarden vanuit de overheid niet mogelijk zijn om u op uw gewenste tijdstip in te plannen, zullen we contact met u opnemen en zoeken naar een passende andere sporttijd.
Maakt u nog geen gebruik van onze reserveringsapp maar wilt u deze wel graag gaan gebruiken? Neem dan contact op met ons.

Luchtbehandeling

Wij willen u alvast laten weten dat onze luchtbehandeling ruimschoots voldoet aan alle eisen die hieraan gesteld worden. Wij koelen en ventileren uitsluitend met verse buitenlucht en recirculeren de lucht dus niet. Daarbij plaatsen we in iedere sportruimte een ionisator die virussen, bacteriën en fijnstof uit de lucht haalt.

Zodra er meer bekend is brengen we u hiervan op de hoogte. We kijken er naar uit om u na ruim 3 maanden weer te mogen begroeten in onze trainingszalen.

Met een sportieve groet,

Team Fysio Sport & Training

 

Copyright © 2020 Fysio Sport & Training