Nieuwsbrief Fysio Sport & Training, 27 juni 2020
Fysio Sport & Training
'De Isselt'
Friesestraat 111
3812 EB AMERSFOORT
Telefoon: 033 - 46 35 600
Fysio Sport & Training
'Vechtstede'
Buitenweg 26 G,
3602 PS MAARSSEN
Telefoon: 0346 - 287 660
Fysio Sport & Training 'Dijnselburg'
Badmeester Schenkpad 14,
3705 GK ZEIST
Telefoon: 030 - 69 900 93
Vanaf 1 juli mogen we ook weer binnen sporten

Beste sporter,

Vanaf 1 juli mogen we ook weer binnen sporten.
De overheid heeft op 24 juni bekend gemaakt dat binnen sporten weer mag, al zijn er nog wel enkele regels waar we ons aan zullen moeten houden. Wij vragen hiervoor uw begrip en uw medewerking.

De belangrijkste regels zijn de 1,5 meter afstand die we van elkaar moeten kunnen houden, het naleven van de hygiëne maatregelen en de luchtbehandeling die op orde moet zijn.

Om de 1,5 meter afstand te kunnen behouden vragen wij u om uitsluitend naar uw vooraf gereserveerde sportafspraak te komen. Kom niet te vroeg en blijf s.v.p. ook niet langer dan noodzakelijk binnen. Kom bij voorkeur omgekleed naar ons toe en kleedt u thuis weer om. In uitzonderingsgevallen kan er wel omgekleed en gedoucht worden op onze locatie. Een aanvullende maatregel die we hebben moeten treffen is dat alle afspraken met 5 minuten worden ingekort om voldoende tijd voor de wisseling te hebben. Alleen op deze manier kunnen we, samen met de maatregelen die we in de sportzalen getroffen hebben, voor iedereen voldoende afstand waarborgen.

De hygiëne maatregelen betekenen onder meer dat we u vragen om bij binnenkomst uw handen te desinfecteren en niet naar onze locatie te komen als u ziekteverschijnselen heeft die op Corona kunnen duiden. Is er onverhoopt Corona bij u vastgesteld laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten.

Ons lucht behandelingssysteem is deze week aangepast. We ventileren en koelen nu met 100% verse buitenlucht en recirculeren dus niet.

Om de kwaliteit van de lucht nog verder te verbeteren is in iedere trainingszaal een ionisator geplaatst die continu de eventueel aanwezige virussen, bacteriën en fijnstof uit de lucht haalt.

Gezien het grote enthousiasme voor de lessen in de buitenlucht blijven we dit ook de komende periode nog aanbieden. Ons aanbod van lessen is hierdoor nu groter dan voorheen.
Het lesrooster van de buiten lessen en van de binnen lessen is gewijzigd, (Let op: In Zeist is het rooster van de Fysio fitness aangepast, ook in de middag en avond starten de lessen op het hele uur !), daarom vragen wij u om goed naar uw afspraken te kijken in de reserveringsapp of om uw sportafspraak bij ons te verifiëren.

We blijven ook regelmatig nieuwe trainingsvideo’s op ons YouTube kanaal plaatsen. Vanaf 1 juli zullen we iedere maandag- en donderdagochtend om 10.00 uur een nieuwe video plaatsen.

Kortom: we mogen binnen weer aan de slag, we blijven buiten aan de slag en ook digitaal blijven we u voorzien van input om actief uw gezondheid en fitheid te verbeteren. We zijn er klaar voor en kijken er naar uit u vanaf 1 juli weer binnen te mogen begroeten.

Wilt u alle regels en maatregelen nog een keer rustig bekijken klik dan hier.

Met dank en met een sportieve groet,
Team Fysio Sport & Training

 

Copyright © 2020 Fysio Sport & Training