Nieuwsbrief Fysio Sport & Training, 17 september 2020
Fysio Sport & Training
'De Isselt'
Friesestraat 111
3812 EB AMERSFOORT
Telefoon: 033 - 46 35 600
Fysio Sport & Training
'Vechtstede'
Buitenweg 26 G,
3602 PS MAARSSEN
Telefoon: 0346 - 287 660
Fysio Sport & Training 'Dijnselburg'
Badmeester Schenkpad 14,
3705 GK ZEIST
Telefoon: 030 - 69 900 93
 

Beste sporters,

Via deze nieuwsbrief willen we u op de hoogte van de brengen van de laatste ontwikkelingen binnen Fysio Sport & Training “Dijnselburg”.

Buitenlessen / lesrooster
We zijn blij u te kunnen vertellen dat de tent waar een deel van de buitenlessen in wordt gegeven, ook nog gedurende de maanden september en oktober gebruikt kan worden. Dat betekent dat we ook in de deze maanden zullen doorgaan met het aanbieden van diverse trainingen in de buitenlucht. U bent uiteraard van harte welkom om hieraan deel te nemen. Het lesrooster van de binnen- en buitenlessen is per 1 september gewijzigd, het actuele rooster vindt u via deze link.

Aan- en afmelden trainingsafspraak
Veel sporters maken inmiddels gebruik van de app om trainingsafspraken te kunnen inplannen, dank daarvoor. We merken echter dat het nog wel eens gebeurt dat het afmelden voor een training er bij inschiet. We willen u graag vragen om u af te melden voor een training indien u verhinderd bent. Dat kan via de app, maar uiteraard ook telefonisch of per mail. Op deze manier komt uw plek voor een andere sporter beschikbaar en kunnen we u allen de meeste opties voor uw training bieden.

Vertrek Stefan
Per 1 september is Stefan Casteleijn niet meer werkzaam bij Fysio Sport & Training. Hij heeft ervoor gekozen om een baan waarin hij fulltime kan werken te accepteren bij een andere fysiotherapie praktijk en is daar inmiddels aan de slag. We willen Stefan bedanken voor zijn inzet en de prettige samenwerking in zijn periode bij ons en wensen hem veel succes in zijn verdere loopbaan.

Komst Wilma
Per 1 oktober verwelkomen we een nieuwe collega in ons team. Wilma van Kooij is een enthousiaste en sportieve fysiotherapeut met een ruime ervaring binnen zowel de fysiotherapie als de fysiofitness. Naast het werk als fysiotherapeut volgt ze bovendien de Master opleiding Gezondheidswetenschappen aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Wilma zal op verschillende momenten in de week werkzaam zijn en we kijken uit naar een prettige samenwerking.

10 Weken sporten cadeau
Tot slot willen we u graag herinneren aan één van de compensaties die we u aanbieden voor de gedwongen sluiting i.v.m. de Corona maatregelen. Ieder lid van Fysio Sport & Training mag 10 weken sporten cadeau doen aan een familielid, partner, vriend(in) of andere bekende. We maken graag een afspraak voor een intake als u iemand kent die hier gebruik van wil maken!

Met sportieve groet,

Team Fysio Sport & Training “Dijnselburg”


 

Copyright © 2020 Fysio Sport & Training