Nieuwsbrief Fysio Sport & Training, 14 oktober 2020
Fysio Sport & Training
'De Isselt'
Friesestraat 111
3812 EB AMERSFOORT
Telefoon: 033 - 46 35 600
Fysio Sport & Training
'Vechtstede'
Buitenweg 26 G,
3602 PS MAARSSEN
Telefoon: 0346 - 287 660
Fysio Sport & Training 'Dijnselburg'
Badmeester Schenkpad 14,
3705 GK ZEIST
Telefoon: 030 - 69 900 93
 

Beste Sporters,

Met deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de nieuwe coronamaatregelen die bekend zijn gemaakt op de persconferentie van afgelopen dinsdagavond.

Fysiotherapie en Fysiofitness blijven gewoon open!
De regering ziet het belang van sporten, bewegen en gezondheidszorg en ziet dat dit een positieve uitwerking heeft op de belastbaarheid en weerbaarheid van iedereen. Daarbij blijken fitnesscentra geen bron van besmettingen te zijn. Daarom hebben de nieuwe maatregelen geen betrekking op onze dienstverlening.
U kunt dus gewoon bij ons terecht en blijft van harte welkom om aan uw fitheid en gezondheid te werken. Ook onze groepslessen (zoals spinning, pilates en HIIT), zowel binnen als buiten, gaan gewoon door op 1,5 meter afstand van elkaar.

We zijn inmiddels alweer drie maanden open na de eerdere lockdown en hebben in deze periode weer een heel groot deel van u mogen verwelkomen. Veel mensen hebben gemerkt dat de eerdere onderbreking niet zonder gevolgen voor de conditie is gebleven, maar gelukkig ook dat het opbouwen weer voorspoedig gaat.

Eerdere maatregelen blijven van kracht
De eerdere maatregelen die we hebben genomen, waaronder het aanpassen van de ventilatie en het plaatsen van ionisatoren, en de naleving van de hygiëneregels zorgen ervoor dat iedereen veilig en met voldoende afstand kan sporten. Het desinfecteren van de trainingsapparatuur, het starten op een vaste tijd, het afstand houden en het afmelden bij (milde) gezondheidsklachten wordt door u allen gelukkig zeer consequent uitgevoerd. Dat is essentieel om verantwoord open te zijn en te blijven. We willen u hiervoor hartelijk bedanken en we hopen dat we op uw medewerking mogen blijven rekenen.

We merken dat steeds meer mensen onze afspraken app gebruiken om hun trainingsafspraak in te plannen of te verzetten. Mocht u deze app ook willen gaan gebruiken, geef dit dan tijdens uw training aan bij één van de collega’s of stuur een email naar de vestiging waar u sport. Wij sturen u dan een link om uzelf kosteloos aan te melden.

Mondkapjes
Omdat onze sportruimte geen publieke binnenruimte is en omdat we in de trainingszaal 1,5 meter afstand kunnen houden, zijn mondkapjes in de trainingszaal niet nodig. Tijdens de fysiotherapiebehandelingen, in de behandelkamer waarbij we geen 1,5 meter afstand kunnen houden, werken wij wel met een mondkapje. Wij verzoeken u vriendelijk om een eigen mondkapje te dragen tijdens de fysiotherapiebehandeling waarbij geen 1,5 meter afstand gehouden kan worden. Op deze manier kunnen we u op een veilige manier van dienst zijn.

Met sportieve groeten,
Team Fysio Sport & Training


 

Copyright © 2020 Fysio Sport & Training