Nieuwsbrief Fysio Sport & Training, Amersfoort, 4 november 2020
Fysio Sport & Training
'De Isselt'
Friesestraat 111
3812 EB AMERSFOORT
Telefoon: 033 - 46 35 600
Fysio Sport & Training
'Vechtstede'
Buitenweg 26 G,
3602 PS MAARSSEN
Telefoon: 0346 - 287 660
Fysio Sport & Training 'Dijnselburg'
Badmeester Schenkpad 14,
3705 GK ZEIST
Telefoon: 030 - 69 900 93
 

Beste Sporters,

Om fit en gezond te blijven, is bewegen heel belangrijk!

Bewegen verhoogt de mentale en fysieke gezondheid en weerbaarheid en daarom is gisterenavond tijdens de persconferentie aangekondigd dat de sportscholen gewoon open mogen blijven. Alleen kunnen we u vanaf morgen, 5 november, voor een periode van twee weken geen groepslessen aanbieden. Maar wij zullen met behulp van verschillende initiatieven er voor zorgen dat u toch uw groepslesactiviteiten kunt blijven doen, ook de komende twee weken.

Voor de komende twee weken geldt:

  • U kunt, nadat u zich via onze app heeft ingeschreven, met of zonder ondersteuning van onze YouTube filmpjes individueel een HIIT-training, pilates les, beweeg les of spinning les bij ons in de trainingsruimte doen.
  • Uiteraard zijn onze fysiotherapeuten aanwezig om u te begeleiden en eventuele vragen te beantwoorden.
  • Naast de meer dan 100 YouTube lessen die al op ons YouTube kanaal staan, zullen we dagelijks om 09.00 uur nieuwe trainingen plaatsen.
  • U kunt dus digitaal of bij ons op locatie, individueel in de trainingsruimte, uw groepslesactiviteit blijven doen.

Voor de fysiotherapie verandert er niets, de behandelingen fysiotherapie gaan gewoon door zoals in de afgelopen periode.

Verder blijven natuurlijk alle geldende maatregelen van kracht zodat we iedereen een veilige sportomgeving kunnen bieden.

Met sportieve groeten,
Team Fysio Sport & Training

Colofon

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Fysio Sport & Training. Wij hebben het adressenbestand voor deze mailing met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Ondanks onze zorg kan het voorkomen dat uw e-mailadres niet thuis hoort in dit bestand en/of dat u geen prijs stelt op onze mailing. Indien dit het geval is, bieden wij hiervoor onze excuses aan. U kunt uw e-mailadres desgewenst op deze pagina uit ons bestand verwijderen.

Wijzigen e-mail-adres
Om uw e-mail-adres te wijzigen dient u zichzelf eerst af te melden op deze pagina en daarna opnieuw aan te melden met uw nieuwe e-mailadres.

Copyright © 2020 Fysio Sport & Training