Nieuwsbrief Fysio Sport & Training, 18 november 2020
Fysio Sport & Training
'De Isselt'
Friesestraat 111
3812 EB AMERSFOORT
Telefoon: 033 - 46 35 600
Fysio Sport & Training
'Vechtstede'
Buitenweg 26 G,
3602 PS MAARSSEN
Telefoon: 0346 - 287 660
Fysio Sport & Training 'Dijnselburg'
Badmeester Schenkpad 14,
3705 GK ZEIST
Telefoon: 030 - 69 900 93
Vanaf donderdag 19 november mogen we weer groepslessen geven!!

Beste Sporters,

Tijdens de persconferentie van dinsdag 17 november jl. is het belang van bewegen voor de gezondheid opnieuw benadrukt. We zijn dan ook zeer verheugd dat we u kunnen mededelen dat we vanaf morgen weer groepslessen mogen geven. Er zijn nog wel enkele regels waar we ons aan zullen moeten houden, wij vragen hiervoor uw begrip en uw medewerking. De belangrijkste regels zijn de 1,5 meter afstand, het naleven van de hygiëne maatregelen en de luchtbehandeling die op orde moet zijn.

Om de 1,5 meter afstand te kunnen behouden vragen we u om uitsluitend naar uw vooraf gereserveerde sportafspraak te komen. Kom niet te vroeg en blijf s.v.p. ook niet langer dan noodzakelijk binnen. Kom bij voorkeur omgekleed naar ons toe. De maatregel die we ook nog even handhaven is dat alle groepslessen met 5 minuten worden ingekort om voldoende tijd voor de wisseling te hebben. Alleen op deze manier kunnen we voor iedereen voldoende afstand waarborgen.

De hygiëne maatregelen betekenen onder meer dat we u vragen bij binnenkomst uw handen te desinfecteren en niet naar onze locatie te komen als u ziekteverschijnselen heeft die op Corona kunnen duiden.

Ons luchtbehandelingssysteem is in het voorjaar al aangepast. We ventileren en koelen met 100% buitenlucht. In onze trainingszalen beschikken we over 10-voudige ventilatie, dat wil zeggen dat de lucht ieder uur tien keer volledig wordt ververst.
Daarbij hebben we, om de kwaliteit van de lucht nog verder te verbeteren, in iedere trainingszaal een ionisator geplaatst die continu de eventueel aanwezige virussen, bacteriën en fijnstof uit de lucht haalt.

10 weken sporten cadeau

Tot slot willen wij u graag herinneren aan een van de compensaties die we u hebben aangeboden vanwege de gedwongen sluiting in het voorjaar.
Ieder lid van Fysio Sport & Training mag 10 weken sporten cadeau doen aan een familielid, partner, vriend(in) of andere bekende.
We maken graag een afspraak voor een intake als u iemand kent die hier gebruik van wil maken!

Met sportieve groet,

Team Fysio Sport &Training

Colofon

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Fysio Sport & Training. Wij hebben het adressenbestand voor deze mailing met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Ondanks onze zorg kan het voorkomen dat uw e-mailadres niet thuis hoort in dit bestand en/of dat u geen prijs stelt op onze mailing. Indien dit het geval is, bieden wij hiervoor onze excuses aan. U kunt uw e-mailadres desgewenst op deze pagina uit ons bestand verwijderen.

Wijzigen e-mail-adres
Om uw e-mail-adres te wijzigen dient u zichzelf eerst af te melden op deze pagina en daarna opnieuw aan te melden met uw nieuwe e-mailadres.

Copyright © 2020 Fysio Sport & Training