Extra nieuwsbrief Fysio Sport & Training, 30 november 2020
Fysio Sport & Training
'De Isselt'
Friesestraat 111
3812 EB AMERSFOORT
Telefoon: 033 - 46 35 600
Fysio Sport & Training
'Vechtstede'
Buitenweg 26 G,
3602 PS MAARSSEN
Telefoon: 0346 - 287 660
Fysio Sport & Training 'Dijnselburg'
Badmeester Schenkpad 14,
3705 GK ZEIST
Telefoon: 030 - 69 900 93
Mondkapjes

Beste Sporter,

Per 1 december is het dragen van een mondkapje in publieke ruimtes verplicht.
Voor de ruimtes bij Fysio Sport & Training geldt het onderstaande.

Wanneer u in de oefenzaal aan het sporten bent hoeft u geen mondkapje te dragen, ook niet tijdens het wisselen van de oefeningen. Wanneer u niet in de oefenzaal bent, dan is het dragen van een mondkapje wel verplicht.

Tijdens de fysiotherapie behandelingen vragen wij u, zowel in de wachtkamer als tijdens de behandeling, een mondkapje te dragen.

Voor verdere informatie over het dragen van een mondkapje verwijzen wij u graag naar de site van de rijksoverheid: Mondkapjes bij sport en culturele activiteiten.

Met een sportieve groet,
Team Fysio Sport & Training

Colofon

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Fysio Sport & Training. Wij hebben het adressenbestand voor deze mailing met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Ondanks onze zorg kan het voorkomen dat uw e-mailadres niet thuis hoort in dit bestand en/of dat u geen prijs stelt op onze mailing. Indien dit het geval is, bieden wij hiervoor onze excuses aan. U kunt uw e-mailadres desgewenst op deze pagina uit ons bestand verwijderen.

Wijzigen e-mail-adres
Om uw e-mail-adres te wijzigen dient u zichzelf eerst af te melden op deze pagina en daarna opnieuw aan te melden met uw nieuwe e-mailadres.

Copyright © 2020 Fysio Sport & Training