Nieuwsbrief Fysio Sport & Training, 15 december 2020
Fysio Sport & Training
'De Isselt'
Friesestraat 111
3812 EB AMERSFOORT
Telefoon: 033 - 46 35 600
Fysio Sport & Training
'Vechtstede'
Buitenweg 26 G,
3602 PS MAARSSEN
Telefoon: 0346 - 287 660
Fysio Sport & Training 'Dijnselburg'
Badmeester Schenkpad 14,
3705 GK ZEIST
Telefoon: 030 - 69 900 93
 

Beste sporter,

Via deze nieuwsbrief willen we u op de hoogte brengen over wat de gevolgen zijn voor Fysio Sport & Training van de door het kabinet aangekondigde nieuwe maatregelen.

Fysiofitness
Helaas zullen we vanaf heden t/m dinsdag 19 januari verplicht gesloten zijn voor de fysiofitness, groepslessen en personal training. Rond 12 januari zal door het kabinet worden beoordeeld of de sportactiviteiten per 20 januari weer hervat mogen worden.

Fysiotherapie
Gelukkig mogen we onze fysiotherapie activiteiten wel blijven uitvoeren. Dat betekent dat alle geplande afspraken gewoon door kunnen gaan, uiteraard wel met inachtneming van de geldende voorwaarden. Dit zijn o.a. het dragen van een mondkapje in de behandelkamers en de wachtruimte, het meenemen van een eigen grote handdoek en het annuleren van de afspraak indien u last heeft van koorts, benauwdheid, verkoudheidsverschijnselen en/of andere klachten die mogelijk door COVID-19 veroorzaakt kunnen worden.

We zijn ook gewoon geopend voor nieuwe trajecten, dus indien u klachten heeft die mogelijk met fysiotherapie te verhelpen zijn maken we graag een afspraak met u voor een intake.

Fit blijven, gezond blijven
Het grote belang van sport & beweging voor uw gezondheid en weerstand is duidelijk en dit wordt ook steeds vaker door de overheid benoemd. Om u ook in de komende weken zoveel mogelijk te ondersteunen om in beweging te blijven bieden we u meerdere alternatieve mogelijkheden aan om uw fitheid op peil te houden:

  • Vanaf vandaag zullen we weer dagelijks (om 09.00 uur) een nieuwe trainingsvideo op ons YouTube kanaal plaatsen. Er worden weer diverse trainingen afgewisseld, zoals Pilates, HIIT, de Beweegles en het Buikspierkwartiertje.
    We zijn in maart ons YouTube kanaal gestart en hebben inmiddels al meer dan 35.000 views. Heeft u zich nog niet geabonneerd op ons YouTube kanaal en wilt u wel op de hoogte blijven van onze nieuwste trainingsvideo’s, klik dan hier en schrijf u in voor onze trainingsvideo’s.
    .
  • Naast de online trainingen willen we u in deze periode iets nieuws aanbieden. Iedere sporter krijgt de gelegenheid om met hulp van 1 van de fysiotherapeuten van Fysio Sport & Training een op maat gemaakt trainingsprogramma voor thuis samen te stellen. U kunt zich aanmelden voor een telefonische afspraak waarin met u besproken wordt wat uw doelstellingen in de komende periode zijn en welke mogelijkheden u thuis tot uw beschikking heeft (ruimte, materiaal, tijd, etc.). Op basis hiervan wordt een passend individueel oefenprogramma voor u samengesteld. Dit programma ontvangt u per email en bevat duidelijke beschrijvingen en instructiefilmpjes van iedere oefening die voor u geselecteerd is. Als u hiervan gebruik wilt maken, meld u dan aan via zeist@fysiosportentraining.nl. Wij nemen dan spoedig contact met u op om de telefonische afspraak samen met u in te plannen.

  • Om het trainen thuis iets makkelijker te maken stellen we een deel van onze sportmaterialen ter beschikking om aan u uit te lenen. Als u belangstelling heeft om bijvoorbeeld een spinningfiets, pilatesmatje of een setje dumbbells te gebruiken bij uw thuistraining, meld u dan aan via zeist@fysiosportentraining.nl. U kunt het materiaal gebruiken totdat we onze activiteiten weer mogen hervatten, we vragen u om het materiaal zelf op te halen en terug te brengen. Dit aanbod geldt uiteraard zolang onze voorraad strekt.

Tot slot
We willen u bedanken voor de steun die we van u hebben mogen ontvangen in het afgelopen (voor)jaar en hopen dat we ook nu op u mogen rekenen maar we willen u ook de mogelijkheid bieden om uw abonnement te bevriezen. Als u dit wilt, kunt u dit kenbaar maken door een mail te sturen naar zeist@fysiosportentraining.nl. We zullen er alles aan doen wat binnen onze macht ligt om u ook nu zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Met het vaccin in aantocht gaan we ervanuit dat dit de laatste hobbel is waar we mee te maken krijgen in deze Coronacrisis. We hebben er alle vertrouwen in om u na 19 januari goed van dienst te kunnen zijn. We wensen u fijne feestdagen en op naar een gezond en fit 2021.

Met sportieve groet,
Team Fysio Sport &Training Dijnselburg

Colofon

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Fysio Sport & Training. Wij hebben het adressenbestand voor deze mailing met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Ondanks onze zorg kan het voorkomen dat uw e-mailadres niet thuis hoort in dit bestand en/of dat u geen prijs stelt op onze mailing. Indien dit het geval is, bieden wij hiervoor onze excuses aan. U kunt uw e-mailadres desgewenst op deze pagina uit ons bestand verwijderen.

Wijzigen e-mail-adres
Om uw e-mail-adres te wijzigen dient u zichzelf eerst af te melden op deze pagina en daarna opnieuw aan te melden met uw nieuwe e-mailadres.

Copyright © 2020 Fysio Sport & Training