Nieuwsbrief Fysio Sport & Training, 13 januari 2021
Fysio Sport & Training
'De Isselt'
Friesestraat 111
3812 EB AMERSFOORT
Telefoon: 033 - 46 35 600
Fysio Sport & Training
'Vechtstede'
Buitenweg 26 G,
3602 PS MAARSSEN
Telefoon: 0346 - 287 660
Fysio Sport & Training 'Dijnselburg'
Badmeester Schenkpad 14,
3705 GK ZEIST
Telefoon: 030 - 69 900 93
 

Beste sporter,

Om te beginnen willen wij u een heel voorspoedig en gezond 2021 wensen!

Zoals premier Rutte gisteren aangaf is er licht aan het einde van de tunnel, maar we moeten nog heel even volhouden. Het kabinet heeft gisteren aangekondigd dat de lockdown met drie weken wordt verlengd en dat betekent dat we niet voor 10 februari mogen gaan starten met de fysiofitness. We realiseren ons dat de laatste loodjes het zwaarst zijn en willen u daarbij helpen door een nieuwe dienst aan te bieden.

Gelukkig mag de fysiotherapiepraktijk wel gewoon openblijven, dus kunnen we u ook in de komende periode op het gebied van fysiotherapie van dienst blijven. Heeft u klachten en wilt u gebruik maken van onze fysiotherapie, neem dan contact op met uw vestiging.

Nieuwe dienst
Het nieuwe jaar is een mooi moment om een gezondere leefstijl te gaan hanteren, maar de lockdown maakt dit niet makkelijk. Daarom starten we vanaf aanstaande maandag met een nieuwe dienst die bestaat uit drie elementen. Het doel is om samen gezond(er) en fit(ter) te worden en te blijven. Wat kunt u van ons verwachten?

1) Iedereen die is geabonneerd op onze nieuwsbrief, ontvangt vanaf komende maandag, voor een periode van zes weken, wekelijks onze Gezonde Leefstijl Nieuwsbrief. De komende zes weken behandelen we verschillende onderwerpen die belangrijk zijn bij een gezonde leefstijl: voeding, vochtbalans, dagelijkse beweging, sport, slaap en ontspanning. U ontvangt wekelijks een nieuwsbrief van ons met daarin informatie over deze verschillende onderwerpen en wat het belang ervan is voor uw gezondheid. De nieuwsbrieven bevatten veel handige en praktische tips en adviezen, die u direct kunt toepassen in het dagelijks leven.

2) We zullen in de komende weken drie keer een online bijeenkomst organiseren waarin we door middel van een presentatie de onderwerpen van de nieuwsbrief nog wat verder uitdiepen. Uiteraard heeft u dan ook de gelegenheid om vragen te stellen over deze onderwerpen. U kunt zich hiervoor opgeven door een e-mail te sturen naar zeist@fysiosportentraining.nl waarbij u aangeeft deel te willen nemen aan de online presentaties. Wij nemen contact met u op over het vervolg.

3) We bieden u de mogelijkheid om een telefonisch of online adviesgesprek in te plannen met een van onze collega’s. In dit adviesgesprek kunt u met een van de fysiotherapeuten of leefstijlcoaches bespreken waar u mogelijk tegen aan loopt op het gebied van (on)gezondheid en krijgt u persoonlijk advies om uw leefstijl zo gezond mogelijk in te richten. Heeft u interesse in een individueel adviesgesprek? Meld u dan aan via zeist@fysiosportentraining.nl en wij nemen contact met u op voor een afspraak.

Beweeg Challenge
Los van het bovenstaande kunt u zich inschrijven voor onze Beweeg Challenge.
De Nederlandse fit norm gaat uit van minimaal 3 keer per week 20 minuten intensief bewegen. Met onze Beweeg Challenge willen we u uitdagen en ondersteunen om dit te halen, ook nu onze sportruimten niet beschikbaar zijn. Iedereen die zich aanmeldt ontvangt wekelijks een overzicht met trainingen en opdrachten. Dit kunnen teksten zijn, maar ook video’s waarin onze fysiotherapeuten het goede voorbeeld geven. Hoe meer mensen meedoen, hoe meer we toch een beetje met elkaar kunnen sporten! Lijkt het u leuk om mee te doen? Meld u dan aan via zeist@fysiosportentraining.nl en geef aan dat u zich aanmeldt voor de Beweeg Challenge.

Tot slot
We hopen er samen met u een heel mooi, gezond en sportief jaar van te maken. Nu nog even op afstand met behulp van onze mogelijkheden om thuis te sporten, maar hopelijk snel weer in de trainingszaal!

Met sportieve groet,

Het team van Fysio Sport & Training

Colofon

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Fysio Sport & Training. Wij hebben het adressenbestand voor deze mailing met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Ondanks onze zorg kan het voorkomen dat uw e-mailadres niet thuis hoort in dit bestand en/of dat u geen prijs stelt op onze mailing. Indien dit het geval is, bieden wij hiervoor onze excuses aan. U kunt uw e-mailadres desgewenst op deze pagina uit ons bestand verwijderen.

Wijzigen e-mail-adres
Om uw e-mail-adres te wijzigen dient u zichzelf eerst af te melden op deze pagina en daarna opnieuw aan te melden met uw nieuwe e-mailadres.

Copyright © 2021 Fysio Sport & Training