Nieuwsbrief Fysio Sport & Training, 25 januari 2021
Fysio Sport & Training
'De Isselt'
Friesestraat 111
3812 EB AMERSFOORT
Telefoon: 033 - 46 35 600
Fysio Sport & Training
'Vechtstede'
Buitenweg 26 G,
3602 PS MAARSSEN
Telefoon: 0346 - 287 660
Fysio Sport & Training 'Dijnselburg'
Badmeester Schenkpad 14,
3705 GK ZEIST
Telefoon: 030 - 69 900 93
Gezonde Leefstijl Nieuwsbrief: CoFIT-21!

Beste Sporter,

Fit blijven is van groot belang want hoe gezonder je bent, des te kleiner de kans dat het coronavirus je (zwaar) te pakken krijgt. Dat betekent gezond eten, genoeg slapen en voldoende bewegen.
Maar hoe pak je dat laatste aan als we in een lockdown zitten en je geen thuisgym hebt?

Ons advies: probeer de Nederlandse Fit Norm en/of de Norm Gezond Bewegen te halen.
De beweegrichtlijn voor volwassenen is als volgt:

Fit Norm:

  • Driemaal per week 20 minuten intensief bewegen (op eigen niveau).
  • Voorkom veel stilzitten!

Norm Gezond Bewegen:

  • Doe minstens 150 tot 300 minuten per week aan matig intensieve inspanning verspreid over diverse dagen. Langer, vaker en/of intensiever bewegen geeft extra gezondheidsvoordeel.
  • Doe minstens tweemaal per week spier- en botversterkende activiteiten, voor iedereen die wat ouder is wordt geadviseerd om dit te combineren met balansoefeningen.

Wil u meer weten over bewegen en gezondheid, lees dan hier onze blog, hierover.

Wilt u de Fit Norm halen, schrijf u dan in voor onze Fit Challenge door een mailtje te sturen aan zeist@fysiosportentraining.nl met als onderwerp: ik doe mee aan de FST Fit Challenge. U ontvangt dan drie keer per week een nieuwsflits van ons met een training of een verwijzing naar een training waarmee u de Fit Norm haalt.

Aanstaande woensdag, 27 januari van 19.30 uur tot 20.30 uur geven we een digitale presentatie over de gezondheidsvoordelen van bewegen & sport, u kunt zich hier kosteloos voor aanmelden door een mailtje te sturen aan zeist@fysiosportentraining.nl met als onderwerp: ik geef me op voor de presentatie. U ontvangt dan van ons een link waarmee u kunt inloggen voor de presentatie.

Met een sportieve groet,

Team Fysio Sport & Training

Colofon

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Fysio Sport & Training. Wij hebben het adressenbestand voor deze mailing met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Ondanks onze zorg kan het voorkomen dat uw e-mailadres niet thuis hoort in dit bestand en/of dat u geen prijs stelt op onze mailing. Indien dit het geval is, bieden wij hiervoor onze excuses aan. U kunt uw e-mailadres desgewenst op deze pagina uit ons bestand verwijderen.

Wijzigen e-mail-adres
Om uw e-mail-adres te wijzigen dient u zichzelf eerst af te melden op deze pagina en daarna opnieuw aan te melden met uw nieuwe e-mailadres.

Copyright © 2021 Fysio Sport & Training