Nieuwsbrief Fysio Sport & Training, 1 februari 2021
Fysio Sport & Training
'De Isselt'
Friesestraat 111
3812 EB AMERSFOORT
Telefoon: 033 - 46 35 600
Fysio Sport & Training
'Vechtstede'
Buitenweg 26 G,
3602 PS MAARSSEN
Telefoon: 0346 - 287 660
Fysio Sport & Training 'Dijnselburg'
Badmeester Schenkpad 14,
3705 GK ZEIST
Telefoon: 030 - 69 900 93
Gezonde Leefstijl Nieuwsbrief: CoFIT-21!

 

Beste Sporter,

Inmiddels zitten we in de derde week van ons CoFIT-21 programma: een programma georganiseerd door collega’s van Fysio Sport & Training om u gezond(er) en fit(ter) te houden tijdens de lockdown periode – en eigenlijk ook iedere dag die daarna volgt! Uiteraard zijn we erg benieuwd naar jullie ervaringen tot dusver en of het lukt om gezonde(re) keuzes te maken op het gebied van leefstijl.

In de eerste Gezonde Leefstijl Nieuwsbrief CoFIT-21 hebben we ons verdiept in gezondheid en voeding. De tweede nieuwsbrief ging over dagelijkse beweging en sporten. Naast de wekelijkse nieuwsbrief hebben we vorige week woensdag ook onze eerste online presentatie gegeven. Deze is enthousiast bezocht door meer dan 50 van onze sporters! We hebben in deze presentatie wat meer uitleg gegeven over de gezondheidsvoordelen van bewegen en sporten en was er ruimte voor persoonlijke vragen. Voor ons was het erg leuk om onze sporters op deze manier weer even te ‘ontmoeten’ en samen te praten en ervaringen te delen op het gebied van sporten en bewegen.

Heeft u deze presentatie helaas moeten missen en bent u toch nieuwsgierig naar de dingen die we besproken hebben? Klik dan hier om de Power Point presentatie te bekijken (PDF). Woensdag 10 februari van 19.30 uur tot 20.30 uur houden we opnieuw een online presentatie, dan over voeding & vocht. Wil u deze presentatie digitaal bijwonen, meldt u dan hiervoor aan via zeist@fysiosportentraining.nl.

Deze week zullen we nog wat dieper ingaan op het onderwerp voeding. In onze eerste blog 'Gezonde(re) voeding: de vicieuze cirkel doorbreken' heeft u meer kunnen lezen over mogelijke patronen in ongezonde(re) keuzes. Daarnaast bent u meer te weten gekomen over energie inname, energieverbruik en energiebalans en weet u hoe u een schatting kunt maken van uw rustmetabolisme.

Deze week is er weer een nieuwe blog, nu met als onderwerp: 'Wat is gezonde(re) voeding?'. In deze blog zullen we vooral dieper ingaan op de verschillende soorten voedingsstoffen zoals koolhydraten, eiwitten en vetten. Daarnaast geven we ook wat extra informatie over de belangrijkste vitamines en mineralen in onze voeding. Ook deze blog zit weer vol bruikbare tips, die u direct kunt toepassen in uw dagelijkse leven voor een gezonde(re) leefstijl.

Naast deze wekelijkse brief zijn we inmiddels met meer dan 100 sporters enthousiast begonnen aan de Fysio Sport & Training FIT Challenge. Samen zijn we de uitdaging aangegaan om minimaal drie keer per week 20 minuten intensief te sporten. Hierbij ondersteunen wij jullie drie keer per week met een ‘nieuwsflits’, waarin er onder andere handige tips, voorbeeld trainingen en filmpjes worden gegeven ter inspiratie om aan de Fit Challenge te voldoen.

Bent u alsnog enthousiast om hieraan mee te doen? Het is nooit te laat om te beginnen! Stuur dan een mailtje naar zeist@fysiosportentraining.nl met de tekst: ik doe mee met de Fit Challenge!

Voor nu wensen wij jullie weer een goede week toe: Blijf gezond & blijf fit!

Met een sportieve groet,

Team Fysio Sport & Training

Colofon

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Fysio Sport & Training. Wij hebben het adressenbestand voor deze mailing met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Ondanks onze zorg kan het voorkomen dat uw e-mailadres niet thuis hoort in dit bestand en/of dat u geen prijs stelt op onze mailing. Indien dit het geval is, bieden wij hiervoor onze excuses aan. U kunt uw e-mailadres desgewenst op deze pagina uit ons bestand verwijderen.

Wijzigen e-mail-adres
Om uw e-mail-adres te wijzigen dient u zichzelf eerst af te melden op deze pagina en daarna opnieuw aan te melden met uw nieuwe e-mailadres.

Copyright © 2021 Fysio Sport & Training