Nieuwsbrief Fysio Sport & Training, 3 februari 2021
Fysio Sport & Training
'De Isselt'
Friesestraat 111
3812 EB AMERSFOORT
Telefoon: 033 - 46 35 600
Fysio Sport & Training
'Vechtstede'
Buitenweg 26 G,
3602 PS MAARSSEN
Telefoon: 0346 - 287 660
Fysio Sport & Training 'Dijnselburg'
Badmeester Schenkpad 14,
3705 GK ZEIST
Telefoon: 030 - 69 900 93
 

Beste sporter,

Gisteren heeft het kabinet bekend gemaakt dat de huidige lockdown grotendeels gehandhaafd blijft, maar dat er heel voorzichtig begonnen gaat worden met het afbouwen van de corona maatregelen. Dat is een eerste stap naar betere tijden, maar helaas gelden deze versoepelingen nu nog niet voor onze fysiofitness activiteiten.
We moeten dus nog even geduld hebben en kunnen onze fysiofitness- en groepslesactiviteiten tot 2 maart, nog niet hervatten. Maar het goede nieuws is dat we op de routekaart naar meer versoepelingen, samen met kappers en andere contactberoepen, als eerste op de lijst staan om bij een volgende versoepeling open te mogen. Onze fysiotherapiepraktijken zijn wel gewoon open, dus u kunt bij ons terecht als u fysiotherapie nodig heeft.

In de tussentijd is ons project CoFIT-21 in volle gang. Ook nu we u niet persoonlijk in onze trainingsruimten kunnen ontvangen, willen we een bijdrage leveren aan een gezonde(re) leefstijl. Dat doen we o.a. door dit project, waarin we op verschillende manieren tips en inspiratie bieden om de juiste keuzes te kunnen maken. Zo verschijnt er wekelijks een nieuwe blog, waarin diverse aspecten van gezondheid worden besproken. Voeding, beweging, slaap en sport zijn voorbeelden van de onderwerpen die aan bod komen. Klik hier voor een overzicht van onze blogs.

De blogs worden ondersteund door online presentaties, waarin de onderwerpen nog verder worden uitgediept. Vorige week woensdag was de eerste presentatie, waar een groot aantal sporters online aan deelgenomen heeft. Het was heel leuk om zoveel enthousiaste positieve reacties te krijgen en het was fijn om weer zoveel bekende mensen te kunnen zien en spreken, al was het online.
Op woensdag 10 en woensdag 24 februari van 19.30 uur tot 20.30 uur vinden onze volgende online presentaties over een gezonde(re) leefstijl plaats. U kunt zich hiervoor aanmelden via zeist@fysiosportentraining.nl.

Naast de blogs en presentaties, vindt in deze weken ook de Fysio Sport & Training Fit Challenge plaats. Al meer dan 120 enthousiaste sporters doen mee en het aantal deelnemers groeit nog steeds. Door deel te nemen aan onze Fit Challenge kunt u aan de Nederlandse Fit Norm voldoen. Dat betekent minimaal 3 keer per week gedurende minimaal 20 minuten bewegen op een hoog intensief niveau. Iedereen die zich hiervoor aanmeldt, ontvangt 3 keer per week een nieuwsflits met daarin de nieuwe opdracht die bij de Fit Challenge hoort. Deze opdrachten zijn gevarieerd, uitdagend en zorgen ervoor dat u zonder sportmaterialen toch intensief kunt sporten. Uiteraard doen we zelf ook mee, klik hier om ons in actie te zien. Wilt u meedoen en zich opgeven voor de Fit Challenge? Stuur dan een mail naar zeist@fysiosportentraining.nl om u aan te melden.

Voor de volledigheid willen we graag aangeven dat alle voorgaande nieuwsbrieven terug te lezen zijn op onze website. Klik hier voor een overzicht van onze nieuwsbrieven.

Het doet ons goed om te merken hoe u met zovelen gemotiveerd bezig bent om uw gezondheid en fitheid op peil te houden.
We kijken er naar uit om u allemaal weer te kunnen begroeten in de trainingszaal. Totdat dat weer mogelijk is, blijven we u via de blogs, online presentaties, Fit Challenge, persoonlijke trainingsprogramma’s en natuurlijk ons YouTube kanaal graag van tips en adviezen voorzien!

Met sportieve groet,

Team Fysio Sport & Training

Colofon

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Fysio Sport & Training. Wij hebben het adressenbestand voor deze mailing met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Ondanks onze zorg kan het voorkomen dat uw e-mailadres niet thuis hoort in dit bestand en/of dat u geen prijs stelt op onze mailing. Indien dit het geval is, bieden wij hiervoor onze excuses aan. U kunt uw e-mailadres desgewenst op deze pagina uit ons bestand verwijderen.

Wijzigen e-mail-adres
Om uw e-mail-adres te wijzigen dient u zichzelf eerst af te melden op deze pagina en daarna opnieuw aan te melden met uw nieuwe e-mailadres.

Copyright © 2021 Fysio Sport & Training