Nieuwsbrief Fysio Sport & Training, 22 februari 2021
Fysio Sport & Training
'De Isselt'
Friesestraat 111
3812 EB AMERSFOORT
Telefoon: 033 - 46 35 600
Fysio Sport & Training
'Vechtstede'
Buitenweg 26 G,
3602 PS MAARSSEN
Telefoon: 0346 - 287 660
Fysio Sport & Training 'Dijnselburg'
Badmeester Schenkpad 14,
3705 GK ZEIST
Telefoon: 030 - 69 900 93
Gezonde Leefstijl Nieuwsbrief: CoFIT-21! - Slaap, stress en ontspanning

Beste Sporter,

Hier alweer de laatste nieuwsbrief gezonde leefstijl, uit de serie van zes, zoals aangekondigd op 18 januari. Dit betekent natuurlijk niet dat we na deze week stoppen met het stimuleren van een gezonde leefstijl, we blijven u daarin zoveel mogelijk ondersteunen.

Na de persconferentie van aanstaande dinsdag over het vervolg van de coronamaatregelen, laten we u weten op welke manier we dit gaan doen.

Deze week gaat onze nieuwsbrief gezonde leefstijl over Slaap, Stress en Ontspanning.
Ook dit is een belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl.

Slaap
Een volwassen mens brengt gemiddeld één derde van zijn/ haar leven slapend door. Slapen is net als eten en drinken een belangrijke levensbehoefte. Tijdens de slaap herstellen lichaam en geest. Leefstijl en slaap gaan hand in hand. Lees deze Blog voor meer informatie hierover.

Aanstaande woensdag, 24 feb. houden we van 19.30 uur tot 20.30 uur een online presentatie over dit thema.
Heeft u zich hier nog niet voor opgegeven, maar wilt u de presentatie wel volgen, stuur dan een e-mail aan zeist@fysiosportentraining.nl en meldt u aan voor de online presentatie.

We wensen u weer een gezonde en sportieve week toe.
Blijf fit en blijf gezond!

Met sportieve groet,
Team Fysio Sport & Training

Colofon

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Fysio Sport & Training. Wij hebben het adressenbestand voor deze mailing met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Ondanks onze zorg kan het voorkomen dat uw e-mailadres niet thuis hoort in dit bestand en/of dat u geen prijs stelt op onze mailing. Indien dit het geval is, bieden wij hiervoor onze excuses aan. U kunt uw e-mailadres desgewenst op deze pagina uit ons bestand verwijderen.

Wijzigen e-mail-adres
Om uw e-mail-adres te wijzigen dient u zichzelf eerst af te melden op deze pagina en daarna opnieuw aan te melden met uw nieuwe e-mailadres.

Copyright © 2021 Fysio Sport & Training