Nieuwsbrief Fysio Sport & Training, 9 maart 2021
Fysio Sport & Training
'De Isselt'
Friesestraat 111
3812 EB AMERSFOORT
Telefoon: 033 - 46 35 600
Fysio Sport & Training
'Vechtstede'
Buitenweg 26 G,
3602 PS MAARSSEN
Telefoon: 0346 - 287 660
Fysio Sport & Training 'Dijnselburg'
Badmeester Schenkpad 14,
3705 GK ZEIST
Telefoon: 030 - 69 900 93
 

Beste sporter,

Afgelopen maandag is op de persconferentie bekend gemaakt dat de eerste echte versoepelingen rond de Pasen plaats gaan vinden. Wij hopen dan ook einde van de maand of begin april onze deuren weer te mogen openen.

Maar ook nu we nog niet binnen mogen sporten kunnen we u toch van dienst zijn. We doen dit met onze personal-/ small group trainingen, zoals aangekondigd in de nieuwsbrief van twee weken terug. Nu we de eerste anderhalve week personal trainingen achter de rug hebben, geven we u graag een verslag van de ervaringen tot nu toe.

Om te beginnen zijn we erg blij om u weer bij onze locaties te kunnen zien en spreken. We hebben het contact met de sporters allemaal flink gemist, dus het is fijn om u weer in actie te zien!

Na onze vorige nieuwsbrief stroomden de aanmeldingen voor de personal training binnen, maar bestond er bij sommigen ook nog wat onduidelijkheid over de inhoud van deze trainingen. Daarom toch nog even de belangrijkste zaken op een rij:

De trainingen worden gegeven door de fysiotherapeuten van Fysio Sport & Training, vinden plaats in de buitenlucht, duren 30 minuten en er wordt meestal in tweetallen getraind. We bieden de trainingen zowel overdag als in de avonduren (tot 20.30 uur) aan.

Vanaf 16 maart mogen we ook weer met viertallen (smal group) buiten trainen. U kunt zich hiervoor individueel of samen met een andere sporter(s) als duo, drie – of viertal inschrijven en voert de training met andere sporters uit. Uiteraard zorgen we ervoor dat de doelen en wensen zo veel mogelijk op elkaar aansluiten en zorgen we voor iedereen voor een training op maat.

Voorafgaand aan de training bespreekt u met de fysiotherapeut wat voor soort training u zou willen doen en met welke aandachtspunten of omstandigheden er rekening gehouden moet worden.

Tot nu toe zijn er trainingen geweest waarin mensen pilates oefeningen hebben gedaan, op de spinningfiets in actie zijn gekomen, krachttraining hebben uitgevoerd of een HIIT hebben volbracht (circuittraining). Maar ook zijn er veel sporters geweest die voor een beweegles met milde intensiteit hebben gekozen, waarbij het hele lichaam gedoseerd en gevarieerd aan het werk werd gezet.

De mogelijkheden zijn heel uitgebreid, zowel qua inhoud als qua intensiteit. Hierdoor is het voor iedereen een mooie manier om verantwoord aan het behouden of verbeteren van de fitheid te werken. En, afgaande op de reacties die we van u hebben gekregen, nog leuk ook!Lijkt het u ook goed en/of leuk om weer verantwoord en veilig bij ons te komen sporten, meld u dan aan via zeist@fysiosportentraining.nl. We nemen dan contact met u op om een afspraak voor de personal-/ smal group training in te plannen.

Intussen blijven we ons YouTube kanaal overigens ook dagelijks uitbreiden met nieuwe trainingen die u thuis kunt uitvoeren. Met meer dan 225 unieke trainingen zit er voor ieder wat wils tussen, de inmiddels meer dan 50.000 views zijn daarvan een mooie bevestiging.

We wensen u allemaal een actieve start van het voorjaar toe en hopen u snel bij een personal training te kunnen begroeten!

Met sportieve groet,

Team Fysio Sport & Training Dijnselburg

Colofon

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Fysio Sport & Training. Wij hebben het adressenbestand voor deze mailing met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Ondanks onze zorg kan het voorkomen dat uw e-mailadres niet thuis hoort in dit bestand en/of dat u geen prijs stelt op onze mailing. Indien dit het geval is, bieden wij hiervoor onze excuses aan. U kunt uw e-mailadres desgewenst op deze pagina uit ons bestand verwijderen.

Wijzigen e-mail-adres
Om uw e-mail-adres te wijzigen dient u zichzelf eerst af te melden op deze pagina en daarna opnieuw aan te melden met uw nieuwe e-mailadres.

Copyright © 2021 Fysio Sport & Training