Nieuwsbrief Fysio Sport & Training, 2 april 2021
Fysio Sport & Training
'De Isselt'
Friesestraat 111
3812 EB AMERSFOORT
Telefoon: 033 - 46 35 600
Fysio Sport & Training
'Vechtstede'
Buitenweg 26 G,
3602 PS MAARSSEN
Telefoon: 0346 - 287 660
Fysio Sport & Training 'Dijnselburg'
Badmeester Schenkpad 14,
3705 GK ZEIST
Telefoon: 030 - 69 900 93
 

Beste sporter,

Zoals u bekend zullen er in de komende weken nog geen versoepelingen plaats gaan vinden. Wij hopen na 20 april onze deuren weer te mogen openen.

Maar ook nu we nog niet binnen mogen sporten kunnen we u toch van dienst zijn. We doen dit met onze small group trainingen.

De trainingen worden gegeven door de fysiotherapeuten van Fysio Sport & Training, vinden plaats in de buitenlucht, duren 30 minuten en er wordt maximaal met vier personen getraind. We bieden de trainingen zowel overdag als in de avonduren (tot 21.30 uur) aan.

U kunt zich voor deze trainingen inschrijven in Sportivity, net als voorheen toen u een training in de zaal via de app reserveerde. Uiteraard zorgen we ervoor dat de doelen en wensen zo veel mogelijk op elkaar aansluiten en zorgen we voor een training op maat. Bij voldoende animo zullen we het lesaanbod verder uitbreiden.

We bieden in Sportivity verschillende trainingen aan voor iedereen. Zo hebben we beweeglessen, HIIT- en pilateslessen en spinninglessen. Naast deze vaste lessen bestaat ook de mogelijkheid om individuele personal training in te plannen naast dit vaste rooster. Deze individuele lessen kunt u het makkelijkste via mail afspreken.

De mogelijkheden zijn heel uitgebreid, zowel qua inhoud als qua intensiteit. Hierdoor is het voor iedereen een mooie manier om verantwoord aan het behouden of verbeteren van de fitheid te werken. En, afgaande op de reacties die we van u hebben gekregen, nog leuk ook!

Intussen blijven we ons YouTube kanaal overigens ook dagelijks uitbreiden met nieuwe trainingen die u thuis kunt uitvoeren. Met meer dan 225 unieke trainingen zit er voor ieder wat wils tussen, de inmiddels meer dan 50.000 views zijn daarvan een mooie bevestiging.

We wensen u allemaal een actieve start van het voorjaar toe en hopen u snel bij een personal training te kunnen begroeten!

Met sportieve groet,
Team Fysio Sport & Training Dijnselburg

Colofon

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Fysio Sport & Training. Wij hebben het adressenbestand voor deze mailing met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Ondanks onze zorg kan het voorkomen dat uw e-mailadres niet thuis hoort in dit bestand en/of dat u geen prijs stelt op onze mailing. Indien dit het geval is, bieden wij hiervoor onze excuses aan. U kunt uw e-mailadres desgewenst op deze pagina uit ons bestand verwijderen.

Wijzigen e-mail-adres
Om uw e-mail-adres te wijzigen dient u zichzelf eerst af te melden op deze pagina en daarna opnieuw aan te melden met uw nieuwe e-mailadres.

Copyright © 2021 Fysio Sport & Training