Nieuwsbrief Fysio Sport & Training, 12 mei 2021
Fysio Sport & Training
'De Isselt'
Friesestraat 111
3812 EB AMERSFOORT
Telefoon: 033 - 46 35 600
Fysio Sport & Training
'Vechtstede'
Buitenweg 26 G,
3602 PS MAARSSEN
Telefoon: 0346 - 287 660
Fysio Sport & Training 'Dijnselburg'
Badmeester Schenkpad 14,
3705 GK ZEIST
Telefoon: 030 - 69 900 93
 

Beste sporters,

Afgelopen dinsdag is tijdens de persconferentie bekendgemaakt dat we (zeer waarschijnlijk) op woensdag 19 mei onze deuren weer mogen openen. Wij kijken erg uit naar het moment dat we u, na vijf maanden verplichte sluiting, weer mogen ontvangen in onze trainingszaal.

Wanneer de coronacijfers onverhoopt slecht uitpakken zal de opening van de sportscholen nog even op zich moeten laten wachten, maar op dit moment gaan we uit van het positieve scenario en dat betekent dat er vanaf volgende week woensdag weer binnen gesport mag worden.

We zullen ons nog wel aan de gestelde voorwaarden en regels moeten houden en dat heeft enkele consequenties voor de wijze waarop er weer binnen gesport mag worden. Op dit moment, met de kennis die we nu hebben, verwachten we dat onderstaande, vanaf woensdag 19 mei, mogelijk zal zijn en daar willen we u nu alvast van op de hoogte brengen.

 • Het is belangrijk om te weten dat u bij opening vanaf 19 mei voor de fysiofitness automatisch ingepland staat op uw vaste tijd van afgelopen december. Dit geldt voor de Fysiofitness EN voor de groepslessen.
 • We vragen u hierbij om uw reservering te controleren in uw app of door even contact met ons op te nemen via mail of telefoon.
 • Als u uw abonnement vanwege Corona bevroren heeft wordt dit per 19 mei weer automatisch geactiveerd. Wilt u dit niet, laat het ons dan s.v.p. weten.
 • Alle groepslessen zullen buiten gegeven gaan worden.
 • Vanaf vrijdag 14 mei kunt u weer nieuwe trainingen inplannen via onze reserveringsapp of door contact met ons op te nemen.
 • Als u niet op het ingeplande tijdstip wilt of kunt komen, wilt u zich dan s.v.p. afmelden via de app, of via ons, zodat iemand anders op dat tijdstip kan sporten.
 • Wilt u uw fysiofitness afspraak wijzigen, dan kunt u dit zelf doen via onze app of door contact met ons op te nemen via mail of telefoon.
 • Vanaf 19 mei zullen we dezelfde openingstijden hanteren als voor de sluiting van medio december 2020.
 • Alle reserveringen voor de smallgroup trainingen buiten, komen per 19 mei te vervallen.
 • We hebben gemerkt dat er veel animo is voor de groepslessen buiten, dit aanbod zullen we in de komende periode verder uitbreiden. Het rooster van de groepslessen buiten vindt u in de app of op onze website.
 • De fysiofitness sporturen duren 55 i.p.v. 60 minuten. We vragen u om niet eerder te starten en/of aanwezig te zijn dan het gereserveerde uur. Wilt u 5 minuten voor het begin van de volgende les de zaal en het pand verlaten, hierdoor voorkomen we dat er te veel mensen aanwezig zijn in onze ruimte en kunnen we voldoen aan de basisregel van 1,5 meter afstand.
 • De kleedkamers zijn gesloten, u kunt deze wel gebruiken als garderobe om uw jas op te hangen.
 • Natuurlijk blijven alle basisregels gelden, namelijk dat u thuis moet blijven bij klachten, uw handen desinfecteren bij binnenkomst en 1,5 meter afstand moet houden.
 • Wij stellen, net als in het najaar, schoonmaakdoekjes en desinfectiemiddel ter beschikking voor het schoonmaken van de trainingsapparatuur zodat we iedereen een veilige sportomgeving kunnen bieden.

Zodra we definitief weten of we op 19 mei open mogen en onder welke voorwaarden dat mag, zullen we u hiervan op de hoogte brengen.
Wij zijn er in ieder geval klaar voor en kunnen niet wachten om u weer te mogen begroeten.

Met sportieve groet,
Team Fysio Sport & Training


Colofon

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Fysio Sport & Training. Wij hebben het adressenbestand voor deze mailing met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Ondanks onze zorg kan het voorkomen dat uw e-mailadres niet thuis hoort in dit bestand en/of dat u geen prijs stelt op onze mailing. Indien dit het geval is, bieden wij hiervoor onze excuses aan. U kunt uw e-mailadres desgewenst op deze pagina uit ons bestand verwijderen.

Wijzigen e-mail-adres
Om uw e-mail-adres te wijzigen dient u zichzelf eerst af te melden op deze pagina en daarna opnieuw aan te melden met uw nieuwe e-mailadres.

Copyright © 2021 Fysio Sport & Training