Nieuwsbrief Fysio Sport & Training, 2 juni 2021
Fysio Sport & Training
'De Isselt'
Friesestraat 111
3812 EB AMERSFOORT
Telefoon: 033 - 46 35 600
Fysio Sport & Training
'Vechtstede'
Buitenweg 26 G,
3602 PS MAARSSEN
Telefoon: 0346 - 287 660
Fysio Sport & Training 'Dijnselburg'
Badmeester Schenkpad 14,
3705 GK ZEIST
Telefoon: 030 - 69 900 93
 

Beste Sporter,

Wat is het fijn dat we u weer zien in onze sportzaal. Vanaf zaterdag 5 juni mogen ook de groepslessen weer binnen gegeven worden en mogen ook de kleedkamers en douches gebruikt worden. We zijn gelukkig op weg naar het oude normaal.

Er is nu nog wel een aantal voorwaarden waar we aan moeten voldoen. Zo mag er 1 persoon per 10 m² in de sportzaal aanwezig zijn, dat geldt zowel voor de fysiofitness als voor de groepslessen.

Gezien het feit dat we nog niet de volledige capaciteit van de zaal kunnen benutten is de groepsgrootte van de fysiofitness en van de groepslessen nog beperkt. Daarom willen we u echt vragen om u af te melden voor de lessen waar u geen gebruik van maakt. U doet daar een ander een groot plezier mee. U kunt zich afmelden via onze Sportivity app of per e-mail, telefonisch zijn we uiteraard ook bereikbaar.
In de afgelopen periode hebben we veel lessen buiten gegeven, dit was een groot succes. We zullen daarom de komende tijd ook een aantal buitenlessen blijven aanbieden. Op onze website en in de Sportivity app kunt u terugvinden welke lessen er vanaf 5 juni buiten en welke lessen er binnen worden gegeven.

Op dit moment gelden voor het binnensporten nog alle bekende maatregelen.

We willen u nogmaals bedanken voor uw steun in de afgelopen lange periode. Het is fantastisch om gemerkt te hebben hoeveel mensen Fysio Sport & Training een warm hart toedragen. Dat heeft ons echt heel erg goed gedaan en in staat gesteld om als bedrijf voort te bestaan.

Nu we weer open zijn, zijn we u meer dan graag van dienst.

Tot snel bij ons in de trainingszaal.
Met sportieve groet,

Team Fysio Sport & Training


Colofon

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Fysio Sport & Training. Wij hebben het adressenbestand voor deze mailing met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Ondanks onze zorg kan het voorkomen dat uw e-mailadres niet thuis hoort in dit bestand en/of dat u geen prijs stelt op onze mailing. Indien dit het geval is, bieden wij hiervoor onze excuses aan. U kunt uw e-mailadres desgewenst op deze pagina uit ons bestand verwijderen.

Wijzigen e-mail-adres
Om uw e-mail-adres te wijzigen dient u zichzelf eerst af te melden op deze pagina en daarna opnieuw aan te melden met uw nieuwe e-mailadres.

Copyright © 2021 Fysio Sport & Training