Nieuwsbrief Fysio Sport & Training, 6 oktober 2021
Fysio Sport & Training
'De Isselt'
Friesestraat 111
3812 EB AMERSFOORT
Telefoon: 033 - 46 35 600
Fysio Sport & Training
'Vechtstede'
Buitenweg 26 G,
3602 PS MAARSSEN
Telefoon: 0346 - 287 660
Fysio Sport & Training 'Dijnselburg'
Badmeester Schenkpad 14,
3705 GK ZEIST
Telefoon: 030 - 69 900 93
 

Nieuwe versoepelingen per 25 september

De afgelopen maanden zijn we na een enerverende 1.5 jaar gelukkig weer in wat rustiger vaarwater gekomen. We merken dat iedereen zijn draai weer heeft gevonden en we zijn blij dat iedereen op een veilige en verantwoordelijke manier weer kan sporten. Dit is voor ons erg belangrijk.

Per 25 september zijn er nieuwe maatregelen van kracht gegaan. We zullen, ook met de versoepelingen die inmiddels zijn ingegaan, er weer alles aan doen om u een veilige sportomgeving te bieden.
Om een veilige omgeving te kunnen waarborgen zullen we een aantal regels (blijven) hanteren:

  • We vragen u zowel in de trainingszaal als in de andere ruimtes gepaste afstand van elkaar te houden. Daar waar mogelijk 1.5 meter.
  • We blijven u voorzien van desinfectiemiddel en vragen u om uw handen te blijven desinfecteren bij binnenkomst.
  • Ook de doekjes en flesjes met alcohol blijven we aanbieden, we willen u vragen om de apparatuur schoon te blijven maken, voor en na gebruik.
  • Daarnaast willen we u vragen om bij (milde) gezondheidsklachten, passend bij het Corona virus, thuis te blijven, ook wanneer u gevaccineerd bent.

Zoals u weet is onze luchtbehandeling aangepast en deze blijft op de nieuwe instellingen draaien waardoor de ventilatie in onze trainingszalen ruim boven de norm is.
Ook de ionisator die bacteriën en virussen onschadelijk maakt blijft in de trainingszalen aanwezig om de kwaliteit van de lucht zo optimaal mogelijk te houden.
Door de nieuwe versoepelingen is het mogelijk om u meer trainingsmomenten aan te bieden. Indien u voorheen niet op uw gewenste tijdstip heeft kunnen trainen dan kunnen we u dat hopelijk nu wel aanbieden. Als we hierin iets voor u kunnen betekenen vernemen wij dat graag van u.

Meer stappen betekent langer leven
Al jaren zijn 10.000 stappen per dag de maatstaf om een langer en gezonder leven te leiden. Nu blijkt uit jarenlang onderzoek van de universiteit van Massachusetts dat 7000 stappen per dag ook volstaat. Om een langer en gezonder leven te leiden maakt het niet uit hoe deze stappen gezet worden. Vooral het hanteren van je eigen tempo is verstandig. Begin zeker niet met rennen wanneer je dit niet gewend bent, aldus de Universiteit van Massachusetts.

Nieuwe collega’s
Vanaf deze maand zijn er twee nieuwe gezichten te zien bij Fysio Sport & Training ‘Dijnselburg’. Marius Wientgen en Maurits Kolkman zijn ons team komen versterken. De komende weken zult u vast en zeker met beide kennis kunnen maken. Ze zullen beide vier dagen per week aanwezig zijn.

Buitenlessen
Nu de herfst zijn intreden heeft gedaan, de temperatuur lager wordt en het weer slechter, zullen de buitenlessen aangepast worden. Per 1 november gaan alle Pilates lessen naar binnen. De beweeglessen komen te vervallen. Wegens het grote succes van deze lessen zullen we u vanaf maart weer de buitenlessen gaan aanbieden.

Wanneer u geen gebruikt maak van uw training wilt u zich dan via de app of bij onze medewerkers afmelden? U maakt weer iemand blij met de vrijgekomen plek. Alvast bedankt voor uw medewerking

Colofon

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Fysio Sport & Training. Wij hebben het adressenbestand voor deze mailing met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Ondanks onze zorg kan het voorkomen dat uw e-mailadres niet thuis hoort in dit bestand en/of dat u geen prijs stelt op onze mailing. Indien dit het geval is, bieden wij hiervoor onze excuses aan. U kunt uw e-mailadres desgewenst op deze pagina uit ons bestand verwijderen.

Wijzigen e-mail-adres
Om uw e-mail-adres te wijzigen dient u zichzelf eerst af te melden op deze pagina en daarna opnieuw aan te melden met uw nieuwe e-mailadres.

Copyright © 2021 Fysio Sport & Training