Nieuwsbrief Fysio Sport & Training, 4 november 2021
Fysio Sport & Training
'De Isselt'
Friesestraat 111
3812 EB AMERSFOORT
Telefoon: 033 - 46 35 600
Fysio Sport & Training
'Vechtstede'
Buitenweg 26 G,
3602 PS MAARSSEN
Telefoon: 0346 - 287 660
Fysio Sport & Training 'Dijnselburg'
Badmeester Schenkpad 14,
3705 GK ZEIST
Telefoon: 030 - 69 900 93
 

Via deze nieuwsbrief willen we u op de hoogte brengen van de door het kabinet aangekondigde nieuwe maatregelen en de gevolgen hiervan. Wat verandert er vanaf zaterdag 6 november voor u:

Mondkapjesplicht
De mondkapjes plicht is weer ingevoerd voor de zogeheten doorstoomlocaties. Dit betekent dat binnen Fysio Sport & Training het dragen van een mondkapje verplicht is als u buiten de trainingszaal bent. Ook in de behandelkamers, als het houden van afstand niet te handhaven is, is het dragen van een mondkapje verplicht.

QR code
De toegang tot Fysio Sport & Training wordt verleend na het scannen van uw coronatoegangsbewijs. Een coronatoegangsbewijs kunt u op uw mobiele telefoon laten zien of geprint meenemen op papier. Het bewijs geeft aan dat u gevaccineerd bent, een herstelbewijs hebt of een negatief PCR-testbewijs heeft. Op deze manier blijft het voor iedereen mogelijk te blijven sporten en daar zijn we heel blij mee. Wij zullen ons best doen alle coronatoegangsbewijzen zo snel mogelijk te scannen bij de balie, voordat u de sportzaal ingaat.

Overige maatregelen
Behalve bovenstaande maatregelen willen we u vragen, daar waar mogelijk, 1.5 meter afstand te bewaren, geen handen te geven en bij klachten thuis te blijven. Tevens willen we u vragen om de apparatuur voor en na gebruik te blijven schoonmaken.

Als sportorganisatie zijn wij genoodzaakt ons te houden aan de geldende maatregelen. We zullen dit op een manier doen die u zo min mogelijk overlast bezorgt. Wij hopen op uw begrip en medewerking.
Gelukkig mogen we open blijven en kunnen we u het sporten onder fysiotherapeutische begeleiding blijven aanbieden want sporten/ fitnessen heeft een positief effect op het immuunsysteem!

Openingstijden feestdagen
Het voelt nu nog ver weg maar de feestdagen staan weer voor de deur.
Tijdens de feestdagen hanteren we de volgende openingstijden

Vrijdag 24 december open tot 15.00 uur
Zaterdag 25 december gesloten
Vrijdag 31 december open tot 15.00 uur
Zaterdag 1 januari gesloten

Met een sportieve groet,

Team Fysio Sport & Training

Colofon

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Fysio Sport & Training. Wij hebben het adressenbestand voor deze mailing met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Ondanks onze zorg kan het voorkomen dat uw e-mailadres niet thuis hoort in dit bestand en/of dat u geen prijs stelt op onze mailing. Indien dit het geval is, bieden wij hiervoor onze excuses aan. U kunt uw e-mailadres desgewenst op deze pagina uit ons bestand verwijderen.

Wijzigen e-mail-adres
Om uw e-mail-adres te wijzigen dient u zichzelf eerst af te melden op deze pagina en daarna opnieuw aan te melden met uw nieuwe e-mailadres.

Copyright © 2021 Fysio Sport & Training