Nieuwsbrief Fysio Sport & Training, 15 december 2021
Fysio Sport & Training
'De Isselt'
Friesestraat 111
3812 EB AMERSFOORT
Telefoon: 033 - 46 35 600
Fysio Sport & Training
'Vechtstede'
Buitenweg 26 G,
3602 PS MAARSSEN
Telefoon: 0346 - 287 660
Fysio Sport & Training 'Dijnselburg'
Badmeester Schenkpad 14,
3705 GK ZEIST
Telefoon: 030 - 69 900 93
 

Beste Sporter,

Verlenging maatregelen
De huidige coronamaatregelen worden in ieder geval tot en met 14 januari verlengd. Wij zijn blij dat onze fysiofitness tot 17.00 uur open mag blijven. Om u meer trainingsmogelijkheden te bieden hebben we onze openingstijden overdag verruimd. U kunt onze aangepaste openingstijden vinden op onze website www.fysiosportentraining.nl of in de Sportivity app. Wij hopen dat we na 14 januari weer op onze 'normale' openingstijden open mogen zijn.

Fysiotherapie
Voor onze praktijk voor fysiotherapie gelden geen beperkende maatregelen met betrekking tot de openingstijden, wij hanteren onze vertrouwde openingstijden. Voor uw fysiotherapie afspraak kunt u zowel overdag als in de avonduren terecht.

Inflatiecorrectie
In verband met de jaarlijkse inflatie verhogen wij op 1 januari 2022 onze prijzen met 2,4%.

Lifestyle
Niet alleen bewegen is goed voor uw hart en bloedvaten, maar op tijd slapen verkleint ook de kans op hart- en vaatziekten. Het onderzoeksteam van de Britse universiteit van Exeter ontdekte dat de kans op hart- en vaatziekten met een kwart toenam bij mensen die voor 22.00 uur 's avonds of na middernacht gingen slapen, vergeleken met mensen die tussen 22.00 en 23.00 uur naar bed gingen. Wie tussen 23.00 en 24.00 uur sliep, had nog 12 procent meer kans op hart- en vaatziekten.

Tussen 22.00 en 23.00 uur naar bed gaan, is dus volgens de onderzoekers het gezondst. Het lichaam heeft een interne klok, het circadiaans ritme genoemd, dat helpt om het fysieke en mentale functioneren te reguleren.

Aangepaste openingstijden feestdagen
Onze aangepaste openingstijden rondom de feestdagen vindt u terug op onze website www.fysiosportentraining.nl en in de Sportivity app en op de informatieborden in onze vestigingen.

Namens alle medewerkers wensen wij u hele fijne feestdagen en
vooral een gezond en sportief 2022.


Colofon

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Fysio Sport & Training. Wij hebben het adressenbestand voor deze mailing met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Ondanks onze zorg kan het voorkomen dat uw e-mailadres niet thuis hoort in dit bestand en/of dat u geen prijs stelt op onze mailing. Indien dit het geval is, bieden wij hiervoor onze excuses aan. U kunt uw e-mailadres desgewenst op deze pagina uit ons bestand verwijderen.

Wijzigen e-mail-adres
Om uw e-mail-adres te wijzigen dient u zichzelf eerst af te melden op deze pagina en daarna opnieuw aan te melden met uw nieuwe e-mailadres.

Copyright © 2021 Fysio Sport & Training