Nieuwsbrief Fysio Sport & Training, 30 januari 2023
Fysio Sport & Training
'De Isselt'
Friesestraat 111
3812 EB AMERSFOORT
Telefoon: 033 - 46 35 600
Fysio Sport & Training
'Vechtstede'
Buitenweg 26 G,
3602 PS MAARSSEN
Telefoon: 0346 - 287 660
Fysio Sport & Training 'Dijnselburg'
Badmeester Schenkpad 14,
3705 GK ZEIST
Telefoon: 030 - 69 900 93
 

Beste Sporters,

Met deze korte nieuwsbrief willen we u laten weten dat we twee nieuwe collega’s hebben in onze vestiging in Zeist.

Ignacio Heredia komt oorspronkelijk uit Argentinië en heeft zijn opleiding fysiotherapie in Spanje gevolgd. Na het behalen van zijn Bachelor diploma fysiotherapie heeft Ignacio in 2019 ook zijn Masteropleiding in de sportfysiotherapie en manuele therapie afgerond. De laatste jaren heeft hij onder andere als fysiotherapeut voor de Spaanse rugbybond gewerkt. In het najaar van 2022 is hij naar Nederland verhuisd waardoor zijn Nederlands is nog niet optimaal is, maar daar werkt hij hard aan. Ignacio komt fulltime bij ons werken, u zult hem dus vaak tegen (kunnen) komen.

Tessa van Burken is student fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht en komt ons team wekelijks versterken op de vrijdagavond. In de vakanties kunt u Tessa ook op andere dagen treffen. Tessa sport zelf al vele jaren bij ons en nu zij fysiotherapie studeert komt zij niet alleen bij ons sporten maar ook werken in de fysiofitness.

Met sportieve groet,
Team Fysio Sport & Training

Colofon

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Fysio Sport & Training. Wij hebben het adressenbestand voor deze mailing met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Ondanks onze zorg kan het voorkomen dat uw e-mailadres niet thuis hoort in dit bestand en/of dat u geen prijs stelt op onze mailing. Indien dit het geval is, bieden wij hiervoor onze excuses aan. U kunt uw e-mailadres desgewenst op deze pagina uit ons bestand verwijderen.

Wijzigen e-mail-adres
Om uw e-mail-adres te wijzigen dient u zichzelf eerst af te melden op deze pagina en daarna opnieuw aan te melden met uw nieuwe e-mailadres.

Copyright © 2022 Fysio Sport & Training