Nieuwsbrief Fysio Sport & Training, 25 oktober 2023
Fysio Sport & Training
'De Isselt'
Friesestraat 111
3812 EB AMERSFOORT
Telefoon: 033 - 46 35 600
Fysio Sport & Training
'Vechtstede'
Buitenweg 26 G,
3602 PS MAARSSEN
Telefoon: 0346 - 287 660
Fysio Sport & Training 'Dijnselburg'
Badmeester Schenkpad 14,
3705 GK ZEIST
Telefoon: 030 - 69 900 93
 

Fiets mee voor het KWF

Op vrijdagavond 15 december organiseert Fysio Sport & Training ‘Dijnselburg’ een sponsor spinningmarathon van vier uur lang. De volledige opbrengst komt ten goede aan het KWF.

Kanker kan iedereen overkomen, de afgelopen maanden zijn een aantal sporters en (oud)collega’s getroffen door deze verschrikkelijke ziekte en daarom hebben we voor het KWF gekozen als het goede doel van deze sponsor spinningmarathon. Door het organiseren van deze spinningmarathon hopen wij een steentje bij te dragen aan de strijd tegen deze ziekte.

Om mee te doen heeft u geen spinning ervaring nodig want u kunt fietsen op uw eigen niveau. U kunt zich aanmelden via de Sportivity app of via een van onze medewerkers. De sponsorbijdrage is 5 euro per fiets per uur. De volledige opbrengst gaat naar het KWF. Fysio Sport & Training verdubbelt het opgehaalde bedrag en maakt het totale bedrag over aan het KWF.

De spinningmarathon bestaat uit 4 blokken van een uur. U kunt zich inschrijven voor 1,2,3 of 4 uur fietsen. We starten om 17:30 uur en eindigen om 21:30 uur. We gaan er een leuke en succesvolle avond van te maken.
Schrijf u nu in via de Sportivity app of via een van onze medewerkers.

Collega’s

Sinds 1 september is Carina van Erve, na bijna 15 jaar, niet meer werkzaam bij ons. Al een aantal jaar combineerde ze haar werk bij ons, met het docentschap aan de HU (Hogeschool Utrecht.) Dit was niet meer te combineren voor haar. We gaan Carina zeker missen en wensen haar heel veel succes met haar verdere carrière.

Per september is Janneke Blaauboer bij ons komen werken. Janneke heeft al bijna 15 jaar ervaring in het vak en is naast algemeen fysiotherapeut ook sportfysiotherapeut. Janneke is op maandag, dinsdag en vrijdag aanwezig.

Groepslessen


De afgelopen maanden hebben wij ons groepslessenrooster uitgebreid. Het huidige rooster kunt u vinden op onze website. We hebben een extra spinning les op donderdagochtend om 07:00 uur, (oktober t/m februari) geïntroduceerd, ook zijn er extra pilateslessen bij gekomen, op de donderdagochtend en de donderdagavond. We hopen met deze uitbreiding van de groepslessen aan uw vraag te voldoen.

Zorgverzekering 2024


Uiterlijk 12 november maken de zorgverzekeraars hun verzekeringsvoorwaarden en tarieven voor 2024 bekend. Dat is voor u het moment om uw verzekering te vergelijken met andere aanbieders. Vanaf 13 november kunt u terecht op Zorgverzekering vergelijken 2024: bekijk de top 15! - Independer om uw verzekering te vergelijken met de andere zorgverzekeringen. U kunt tot 31 januari 2024 overstappen naar een nieuwe verzekering.

Verwacht u in het komende jaar fysiotherapie nodig te hebben, kijk dan ook goed naar de voorwaarden van de verschillende aanvullende pakketten.

Met een sportieve groet,
Het team van Fysio Sport & training Dijnselburg

Colofon

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Fysio Sport & Training. Wij hebben het adressenbestand voor deze mailing met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Ondanks onze zorg kan het voorkomen dat uw e-mailadres niet thuis hoort in dit bestand en/of dat u geen prijs stelt op onze mailing. Indien dit het geval is, bieden wij hiervoor onze excuses aan. U kunt uw e-mailadres desgewenst op deze pagina uit ons bestand verwijderen.

Wijzigen e-mail-adres
Om uw e-mail-adres te wijzigen dient u zichzelf eerst af te melden op deze pagina en daarna opnieuw aan te melden met uw nieuwe e-mailadres.