Nieuwsbrief Fysio Sport & Training, 7 december 2023
Fysio Sport & Training
'De Isselt'
Friesestraat 111
3812 EB AMERSFOORT
Telefoon: 033 - 46 35 600
Fysio Sport & Training
'Vechtstede'
Buitenweg 26 G,
3602 PS MAARSSEN
Telefoon: 0346 - 287 660
Fysio Sport & Training 'Dijnselburg'
Badmeester Schenkpad 14,
3705 GK ZEIST
Telefoon: 030 - 69 900 93
 

Beste Sporter,

Nieuws

Nina Hellmann heeft ons helaas verlaten per 1 december. Nina gaat een administratieve functie bekleden bij A.S.R. Wij wensen Nina heel veel plezier bij A.S.R. en willen haar bedanken voor haar inzet de afgelopen jaren in Amersfoort en in Maarssen.
De afgelopen maand is ons team in Maarssen uitgebreid met een nieuwe collega, Max van Dijk. Max is fysiotherapeut in opleiding. Ook kunt u Noor tegenkomen in de trainingszaal, zij loopt stage bij Anne Mare Schriek, onze (manueel)fysiotherapeut.

Kerst en Oud & Nieuw
In december zijn er een tweetal wijzigingen in het rooster:

- Maandag 25 en dinsdag 26 december zijn wij gesloten
- Maandag 1 januari zijn wij gesloten

Natuurlijk bent u van harte welkom om uw sportuurtje op een ander moment in te halen.

Inflatie
Helaas hebben wij ook te maken met prijsstijgingen van onze kosten. Toch proberen we de prijsstijging van onze abonnementen zo beperkt mogelijk te houden. We ontkomen echter niet aan een verhoging, daarom zullen de prijzen van onze abonnementen per 1 januari 2024 met 4,9% stijgen.

Zorgverzekering
We krijgen veel vragen over wat de beste zorgverzekering is op het gebied van fysiotherapie. Nu kan de beste zorgverzekering voor iedereen anders zijn en daarom loont het de moeite om een vergelijking te maken tussen enkele zorgverzekeringen waarbij u kijkt naar de voor u belangrijke zaken. Wat de vergoeding fysiotherapie aangaat zijn er naast het aantal behandelingen per jaar en de premie die de zorgverzekeraar daarvoor rekent nog andere zaken die voor u van belang kunnen zijn.

Spinningmarathon
Op vrijdag 15 december organiseren wij weer onze jaarlijkse spinningmarathon. Iedereen is welkom om een uurtje of meerdere uren mee te fietsen. We starten om 18.30 uur en u kunt zich inschrijven via de Sportivity app of even aanmelden bij de balie op onze locatie.
Wij wensen u hele fijne feestdagen en een gelukkig en sportief nieuwjaar!

Met vriendelijk groet,
Het team van Fysio Sport en Training Vechtstede

Colofon

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Fysio Sport & Training. Wij hebben het adressenbestand voor deze mailing met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Ondanks onze zorg kan het voorkomen dat uw e-mailadres niet thuis hoort in dit bestand en/of dat u geen prijs stelt op onze mailing. Indien dit het geval is, bieden wij hiervoor onze excuses aan. U kunt uw e-mailadres desgewenst op deze pagina uit ons bestand verwijderen.

Wijzigen e-mail-adres
Om uw e-mail-adres te wijzigen dient u zichzelf eerst af te melden op deze pagina en daarna opnieuw aan te melden met uw nieuwe e-mailadres.