verantwoord bewegen video

header

personal

Personal training is echt maatwerk

Veel mensen die gezond en vitaal willen worden, starten vol goede moed aan een trainingsprogramma. Maar het volhouden hiervan blijkt in de praktijk vaak lastig. Gebrek aan tijd en motivatie zijn meestal de boosdoeners. Daardoor worden doelen niet, gedeeltelijk of slechts voor korte duur bereikt, wat leidt tot frustraties. Personal training bij Fysio Sport & Training kan een uitkomst zijn.

Onder persoonlijke begeleiding van een fysiotherapeut, gespecialiseerd in training, voeding en coaching, gaat u op zoek naar een gezonde leefstijl die bij u past. De fysiotherapeut heeft aandacht voor uw persoonlijke doelen. Speciaal voor u wordt een uniek programma gemaakt om deze doelen te behalen én – belangrijker nog – te blijven behalen.

Aan het begin van het programma wordt een uitgebreide nulmeting gedaan. Hierbij worden testen afgenomen die geheel afgestemd zijn op de persoonlijke situatie en doelen. Personal training is geschikt voor iedereen die fit wil worden, fit wil blijven of topfit wil zijn.

Het op maat gemaakte programma bestaat uit fysieke trainingen met maximale aandacht voor de intensiteit en uitvoering van de oefeningen. Het trainen zal binnen elk traject, of dat nou fit worden, fit blijven of topfit zijn is, de rode draad zijn. Maar daarnaast bekijken we of er andere knelpunten zijn op het gebied van beweging, voeding of stress die van invloed zijn op de fitheid. Het is belangrijk om deze knelpunten te herkennen en stap voor stap te veranderen. Door deze totaalaanpak zal het resultaat voor een gezonde leefstijl duurzamer zijn.
In tegenstelling tot de meeste personal trainers is de begeleiding bij Fysio Sport & Training in handen van een fysiotherapeut. Hierdoor bent u verzekerd van een hoog kennisniveau van het menselijk lichaam, het functioneren en het trainen hiervan. Wij vinden het belangrijk dat doelen om gezond en fit te zijn op een verantwoorde en veilige manier worden behaald en dat de resultaten van lange duur zijn. Dit doen we op een professionele, persoonlijke en afwisselende manier.

U kunt kiezen voor een pakket van 10 weken personal training of voor losse afspraken.

Personal training is al mogelijk vanaf €29,80 per week.

Heeft u belangstelling voor personal training? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.