verantwoord bewegen video

header

personal

Personal Training
Maximaal efficiënt en maximaal effectief

Fysio Sport & Training biedt al jaren Personal Training aan, maar heeft vanwege de toenemende vraag naar Personal Training nu een speciaal programma ontwikkeld van 10 weken. Het programma bestaat uit; wekelijks een Personal Training van 25 minuten en één of meerdere trainingen van een uur in een (kleine) groep. Het is ook mogelijk om individueel of per tweetal wekelijks een Personal Training van 50 minuten af te spreken.

Tien weken lang onder individuele begeleiding van een (sport)fysiotherapeut trainen met maximale aandacht voor de intensiteit en de uitvoering van de oefeningen maakt iedereen fitter. De training is letterlijk op uw lijf geschreven. Voordat de Personal Training begint vindt eerst een baseline meting plaats. Naast de bepaling van uw huidige fitheid bespreekt u met uw Personal Trainer uw trainingsdoelen en uw trainingswensen. Op basis hiervan wordt een persoonlijke trainingsschema opgesteld en gaat u wekelijks aan de slag met uw Personal Trainer.

Naast de wekelijkse Personal Training sport u ook nog in een (kleine) groep onder begeleiding van een (sport)fysiotherapeut. Voor maximaal rendement is het advies om nog twee keer per week extra te sporten. Ook dan heeft u een eigen programma dat door de Personal Trainer is opgesteld. U kunt er ook voor kiezen om naast de Personal Training gebruik te maken van groepslessen als spinning, hardlooptraining en/ of HIIT.

Er zijn dus vele mogelijkheden om uw Personal Training aan te vullen met extra trainingen. De kosten voor dit gehele programma van 10 weken bedragen €298,-. De intake en inschrijving zijn gratis.

Het is tevens mogelijk om losse afspraken te maken voor een of meerdere keren Personal Training.

Meer informatie over Personal Training verwijzen wij u graag naar een van onze vestigingen.