verantwoord bewegen video

header

Na jarenlange rugklachten te hebben, kwam ik bij toeval terecht bij Fysio sport & training 'Dijnselburg'. Mijn klachten waren zo ernstig dat ik nog maar 200 meter kon lopen.

Bij Fysio sport & training 'Dijnselburg' werden de klachten meteen herkend en zij drongen bij medici aan op een MRI scan, waarna een operatie volgde. Hierna werd ik gerevalideerd door de fysiotherapeuten van Fysio sport & training 'Dijnselburg'. Om terugval te voorkomen kom ik iedere week trouw fitnessen in Zeist.

Onlangs, vijf jaar na mijn operatie, maakte ik een intensieve actieve rondreis door Jordanie. Zonder de deskundige en enthousiaste aandacht en begeleiding van de fysiotherapeuten had ik deze reis niet kunnen maken.
Klaas Goor


Waarom train ik bij jullie? Ik vind het heel prettig om als volslanke niet tussen de modieus geklede gespierde spijkers te trainen. Iedereen is "normaal" gekleed gewoon een t-shirt en een lange of korte broek. Op afspraak trainen maakt het dat het niet te vrijblijvend is en het is dan nooit te vol, uitzonderingen daargelaten. Op vaste tijden zie je dezelfde mensen en krijg je ook sociale contacten daardoor.  Ik voel me thuis bij jullie en ik ben niet de enige volslanke die bij jullie traint. Regelmatig kom ik met hoofdpijn en ga weer naar huis zonder hoofdpijn.
Christine van der Meer


testimonials-5

Sinds de opening van Fysio Sport & Training in Amersfoort ben ik een fanatiek sporter. Ik kom gemiddeld drie keer in de week sporten omdat het dicht in de buurt is en de sfeer goed en gemoedelijk is. Het fijne van Fysio Sport & Training is dat er altijd deskundige fysiotherapeuten aanwezig zijn in de fitnesszaal. Zelf heb ik daar in het najaar van 2007 nog gebruik van gemaakt omdat ik lage rugklachten had. Ik ben toen een aantal maal behandeld en ik was weer vrij vlot van mijn klachten af.

Ik enthousiasmeer altijd mensen in mijn omgeving om bij Fysio Sport & Training te komen sporten omdat ik zeker weet dat het hele team in Amersfoort garant staat voor een veilige en prettige sportomgeving. Ik hoop dan ook nog vele jaren te mogen fitnessen bij Fysio Sport & Training ‘De Isselt’
Joke Evers