verantwoord bewegen video

header

Ervaar nu zelf wat ruim 1000 veertig plussers hebben ervaren in de afgelopen jaren!

actie fysiosportentraining 2

Meer dan 1000 veertig plussers meegedaan aan een grootschalig fitheids onderzoek bij Fysio Sport & Training. Meer dan 99 % van de deelnemers voelde zich na het programma van 10 weken een stuk fitter.

We hebben onderzoek gedaan naar de toename van het gevoel van fitheid door 10 weken training. Een van de voorwaarden om mee te mogen doen aan het onderzoek was dat je de afgelopen 2 jaar niets aan sport hebt gedaan.

Het onderzoek bestond uit een tiental weken tweemaal in de week trainen onderbegeleiding van fysiotherapeuten. Het programma is gestart met een individuele intake waar voor het gewicht met het vetpercentage, de fitheid, de bloeddruk en het uithoudingsvermogen een base-line meting is uitgevoerd.

Het trainingsprogramma is tijdens de 10 weken training steeds aangepast en op maat gemaakt. De training bestond uit fitness / cardiotraining / evt spinning of pilates.

Na de 10 weken training zijn alle kandidaten nogmaals getest om de verschillen te meten met de eerste base-line meting.

De resultaten zijn verbluffend. De bloeddruk is significant gedaald, de longfunctie is met 6,2 % verbeterd, het uithoudingsvermogen is met gemiddeld 15,4% toegenomen en daarbij hebben de kandidaten zelf aangegeven dat hun gevoel van fitheid bijna is verdubbeld. (Dit is met 89,9% toegenomen)

Dit onderzoek heeft een grote groep mensen in Maarssen, Zeist en Amersfoort in staat gesteld om in een relatief korte periode een positief resultaat te boeken met hun fitheid waardoor zij een enorme gezondheidswinst hebben behaald.

Veel deelnemers hebben ons gevraagd of we nog veel meer inwoners van Maarssen, Zeist en Amersfoort in staat kunnen stellen om dit zelf te ervaren.  Vandaar dat we u nu ook in de gelegenheid willen stellen om dit zelfde programma van tien weken persoonlijke training onder begeleiding van fysiotherapeuten te ervaren.

Iedereen die ouder is dan 40 jaar en de afgelopen twee jaar niet structureel heeft gesport kan voor €79,-dit programma volgen. Dat betekent dat u tweemaal in de week, 10 weken komt trainen onder begeleiding van fysiotherapeuten, voor dat u begint krijgt u eerst een individuele intake. Op het einde van het programma van tien weken wordt de eindmeting gedaan waarin u de winst zelf ziet.